02 heinäkuuta 2010

Kik ja kiva keli

Vähänkö ottaa päähän eduskunnan päätös lisäydinvoimasta!!!!!

Päälimmäiset fiilikset eivät kuitenkaan liity siihen, sillä vatvoin asiaa koko eilisen illan ja tämän työpäivän, joten se on toistaiseksi siirretty vähän taaemmas aivolohkoja.


Nyt mieleni valtaa helle. <3

Mun mielestä on ollut sairaan kylmää niiden parin toukokuun hellepäivän jälkeen. Tänäänkin oli siinä ja siinä noiden shortsien kanssa, mutta kohonnut itsetuntoni suorastaan pakotti paljastamaan sääret. Ja reidet. Itsetuntoa ei vähiten ole kohottanut se, kun sairaslomalla olleen työkaverini ensimmäiset sanat minut jälleen nähtyään olivat: "Sä oot laihtunu!"
Jippii, mutta muistakaa aina, että tärkeintä ei ole se, miltä peili sanoo sun näyttävän, vaan se, miltä itsestä tuntuu, että näyttää.



farkkushortsit - leikattu Vero Modan perusfarkuista
toppi - siskolta pöllitty
huivi - joku iänikuisuuden vanha, joka on kiertänyt melkein koko suvun





Asteittainen kasvisruokavalioon siirtyminen on yllättävän haastavaa (tää on tällanen projekti, josta en ota mitään paineita, enkä tule koskaan olemaan täysin kasvissyöjä, tai ainakaan kalaa en jätä pois). Kasviksia rakastan. Proteiinin lähteet ovat se ongelmallisempi juttu. Tofua oon totutellut syömään, ja se menettelee. Mut hyi olkoon noita kikherneitä!! (vihertävän beiget, herkkusienen näköiset pallurat salaatissa) Söin niitä just viime viikolla siskoni valmistamassa kasvishöystössä, ja muistaakseni pidin niistä. Salaatin ne suorastaan pilasivat. Ehkä ne maistuivat hyvältä paistettuna. Tarkoitus olisi kuitenkin syödä kokonaisuudessaan kevyesti, joten en voi jokaikistä ruokaa paistaa rasvassa. Ja nyt on kyse nimenomaan säilykekikherneistä.
Käytin muuten salaatinkastikkeena maustamatonta luonnonjogurttia.
Ja leipien päällä on jotain paprika-pähkinätahnaa.



Varpaissa vaihteeksi oranssia.

Ja kyllä, näet oikein. Oikean jalan akkavarvas on sentin pidempi kuin ukkovarvas toisin kuin vasemmassa kintussa.




Huomenna on melkein 30 astetta lämmintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti