18 lokakuuta 2010

Oioiotsikkooi




Hei vain! 
Uusi viikko on taas aluillaan. Viikonloppu meni opintojuttuja tehdessä ja huipentui sunnuntain hengailuiltaan. Neljä ihmistä neljästätuhannesta oli paikalla nauttimassa ylioppilaskunnan järjestämästä leffa- ja naposteluillasta. Saatiinpahan ainakin syödäksemme!

Katoin äsken True Bloodin kolmannen kauden viimeisen jakson. Jäi yllättävän laimeeseen kohtaan, mikä voi olla ihan hyvä, etten menetä yöuniani miettiessäni, kuinka käy kenellekin. Sain vaan hirveen inspiksen pitää True Blood -aiheiset pirskeet! Kaiken maailman Ebban-päiviä ollaan vietetty, joten kyllä yhet True Blood -bileet on pakko pitää. Salaisella (tai no) biletoimikunnalla on huomenna kokous. Otanpa asian esille siellä.

Kävin lauantaina pitkällä kävelyretkellä. Otin muutamia kuvia yhden kurssin ryhmätyötä varten. En meinannut muistaa, miten kertakäyttökameraa käytetään! Siitä on jo niin kauan. Vähän pelottaa, että onko siellä filmillä mitään kuvia, vai mokasinko jotenkin. Joka tapauksessa kamera on jo ryhmän toisella jäsenellä, ja nyt vain jännityksellä odotamme tuloksia.

Kuvailin samaisella kävelyretkellä ympäristöä tavallisella kameralla.





















Tällä ihanuudella meidän piti kuvata ryhmätyötä varten. 

Hauskaa alkanutta viikkoa!
 

1 kommentti:

  1. Kyllä noissa maisemissa kelpaa kävelyretkiä tehdä, kohtahan tulet tallustelemaan tasaseen maastoon, täällä' me ootetaan!

    VastaaPoista