01 joulukuuta 2011

Salakapakka


Gangsteri ja ihanat naiset lähdössä pikkujouluihin!

Näillä etkoilla juotiin glögishotteja, ehkä muutama liikaa. Onneksi matka salakapakkaan oli lyhyt, mutta liukas.

Parempaa kuvaa asustani ei oo, sori!


Päivät menevät sykäyksinä eteenpäin, tuntuu, että kellon viisarit oikeesti pyörisivät normaalia nopeammin.

Tänään me pidettiin näytöstiimin kanssa mallicasting. Olipa hauskaa arvioida muiden ihmisten kävelyä.  Meidän vuosikurssilta tulee näytökseen miesten- ja lastenvaatteita kurssitöinä. Miesmallini hankin itse jo hyvissä ajoin! En luottanut siihen, että castingiin tulisi montaa potentiaalista miesmallia, vaan niitä joutuu vähän kaivelemaan. Onneksi tuttavapiiristäni löytyy komeita ja pitkiä poikia. Haaveilin oman malliston tekemisestä näytökseen, mutta opettaja hautasi haaveeni kertomalla, kuinka aikaa vievää  ja rankkaa näytöksen järjestäminen on. Enkä sitä yhtään epäile, kun katsoin vierestä viime vuoden näytöksen järjestäjiä. 

Huomenna on tämän vuoden neljännet pikkujoulut, joihin osallistun. Vuorossa on kulttuurijaosto. Siellä pitää kyllä ottaa rauhallisesti, ja mennä ajoissa kotiin, sillä tarvitsen kunnon kauneusunet lauantaita, tuota suurta vuosijuhlapäivää varten!

Musta puku asusteineen on koruja vaille valmis. Plaseeraus on tehty. Pöydät on melkein järjestetty. Juontoni kaipaa vielä hiomista. En tajua, miksi menin seremoniamestariksi lupautumaan, kun jännitän tuollaisia tilanteita ihan hulluna. No, esiintymiskokemusta, esiintymiskokemusta! Oon jo etukäteen luvannut olla anti-hauska. Multa ei tollasissa tilanteissa montaa vitsiä irtoa. 

Päivitys viimeistään upeiden linnanjuhlamaisten vuosijuhlien jälkeen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti