23 helmikuuta 2012

Aamust iltaan


























Oli juuri puhetta ystäväni kanssa siitä, miten bloggarit saavat aina päivänsä kuulostamaan niin upeilta ja tehokkailta. Tässä yks sellanen ärsyttävä postaus.

Ystäväni kertoi, miten hänen elämänlaatunsa on parantunut makukahvipaketin ostamisen jälkeen. Matkin, ja olen pitkästä aikaa jaksanut keittää aamukahvit.

Aamulla ei ollut mikään kiire, joten join sumpit vasta kymmeneltä.

Joelta nousi mahtava sumu.

Sitten vähän luonnostelua ja blogien lukemista. Oon viime aikoina käyttänyt luonnoksissa tollasia tikku-ukkoja. Kapinallista jotenkin.

Ei sopinut kahdessa tunnissa omasta päästäni tekemä liivi mallin päälle. Tai sopi se päälle, mutta ei näytöksessä nähdyn paidan kanssa. Puin liivin siis itse. Pesukarhu kiinnitykseksi.

Käytiin Muotoiluhuoneella koulutusohjelmaamme esittelevässä tapahtumassa "Vaatetta päälle joka säälle". Esillä oli näytösvaatteita, portfolioita, 3D-sovitusohjelma, kankaalle painettuja muotikuvia ja kahvitarjoilu.

Ostoskeskuksen katossakin oli muotoilua.

Designbrunssi oli huikean suosittu!

Maisemat kampuksen pihalta. Hevoset poistu just kuvasta.

Testikankaita mallistoa varten. Heti kun näytös on paketissa, alkaa malliston ompelu. Siistii! Oon lupautunut myös vähän puvustamaan yhtä lyhäriä tässä keväällä. Mistä näitä projekteja tulee? DJ-kurssin toinen osakin alkaa. Todettiin Kliffan kans, et saatetaan tarvita viel vähän ton tekniikkapuolen syventämistä. Soittaminenhan meiltä sujuu!

Tiedekunnan tuparit. Muodon huipulle -kisan vei kuvot eli kuvataidekasvatuksen opiskelijat, koska niillä oli kovin ääni yhteensä luotettavan desibelimittarin mukaan. Opeilla pitääkin olla.

Tunnelmallista oli. Kiitos!






1 kommentti:

  1. Kodikasta kun on kunnon pannukahvit ja iänikuisen vanha pesukarhusomistus taas käytössä.

    VastaaPoista