24 maaliskuuta 2012

Kiire


Mitä sitä turhaan raivaamaan kämppää kuvauskelpoiseksi. Se olisi huijaamista. Elän tällä hetkellä erittäin hektistä aikaa malliston, lyhytelokuvan puvustuksen, opintojen ja kesän suunnittelun parissa. Olen silti ottanut edellisessä megakiireessä saamastani neuvosta vaarin, ja yksinkertaisesti ottanut aikaa itselleni. Se aika on toki pois jostain muusta, kuten raporttien kirjoittamisesta, ruotsin tehtävistä ja innovoimisesta, mutta ei terveydestäni.

Toissailtana, 11 tunnin työskentelyn jälkeen, rentouduin ystävieni seurassa oikeustieteilijöiden misterkisoissa. Se jos mikä sai ajatukset pois vaatetussuunnittelusta. Eihän niillä ollut vaatteita!

Eilen kävin pitkästä aikaa katsomassa Future Shorts -lyhäreitä. Tällä kertaa klubilla esiteltiin kansainvälisten lyhäreiden lisäksi suomalaisen Teemu Nikin tuotantoa kolmen lyhytelokuvan verran. Todella hauskoja pätkiä, ja saivat kyllä odottamaan Nikin syksyllä tulevaa pitkää elokuvaa 3Simoa.



Huivit on mun mielestä liian lyhyitä. Siispä tein kahdesta yhden. 
Neljä metriä on sellanen sopiva mitta. Ehkä täydellinen. Sellasia nähdään catwalkilla 14. huhtikuuta. Mutta huivit eivät ihan yksin riitä mallistoon, joten lähdenpä tästä yliopistolle työskentelemään lauantain ratoksi. Onneksi on kaunis kävelysää!

2 kommenttia:

  1. Mikrosortsit sopii hienosti huivisommitelman kanssa. Mistäs mikrot on peräisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sortsit on ostettu ginatricot'sta vuosi sitten.

      Poista