24 toukokuuta 2012

Piti vääntää rautalangasta




Ostin kirpputorilta ainoastaan lampunvarjostimen kehikon. Olen aina ihaillut siskoni vastaavaa sisustusesinettä, ja nyt matkin häntä. Haaveilin käyttäväni ripustimena kunnon kettinkiä, mutta ne oli turhan kalliita tällaiseen hömpötykseen. Onnekseni löysin omasta kaapista (sieltä samasta, missä on saha, rautasaha ja muut nikkarointivälineeni) rautalankaa, 7 tai 8 millistä, joka sopi kehikon ripustamiseen mainiosti. Kaipaan lisää rouheutta tähän mummola-asuntooni. Romantiikka, pois se minusta. 

Olen jo jonkin aikaa metsästänyt kokonaan metallisia henkareita, mutta ei niitä näy muuta kuin kaikissa cooleissa blogeissa. Joutessani (ette uskokaan, kuinka paljon kaikkea oon tänään tehnyt, kerron kohta) aloin väännellä rautalankaa henkarin muotoon, kieputin pari kerrosta lankaa päälle, ja henkari oli valmis. Vahvikekerroksista huolimatta henkari soveltuu lähinnä tuollaisen höyhenenkevyen vaatteen kantamiseen. Tarkoitukseen sopii paremmin paksumpi rautalanka, jota pystyy kuitenkin käsivoimin vääntelemään. 

Tosiaan, tein tänään kaikenlaista arkista kivaa, josta nautin suunnattomasti, kun koko kevät on mennyt ihan muihin asioihin keskittyessä. Kirpparin jälkeen (jaksoin koluta yhden, en tarvitse mitään, paitsi tietty dj-laitteet, uuden mp3-soittimen ynnä muuta, mitä ei kirpulta löydy) kävin kalatiskillä (ootan kyllä kesän toreja, niissä on vähän enemmän tunnelmaa), tein ostoksesta salaatin, leivoin sämpylöitä, kävin ulkona jäätelöllä, pesin ikkunat, pesin pyykit, kävin juoksulenkillä. Ei kuulosta kovin mielenkiintoiselta, mutta fiilis on mahtava!

Pidän muuten harmaan eri sävyistä. Ootte ehkä huomanneet kuvista. Mun kämppä on melkein kokonaan valkoinen, joten kaikki vivahteet korostuvat ihmeellisesti.

1 kommentti:

  1. Millä kirpputorilla kävit? Kehikko on aivan mahtava ! Haluaisin itse samanlaisen, mutta en ole oikein löytänyt vastaavaa.

    VastaaPoista