18 syyskuuta 2011

Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu.






Tiedekuntamme aulassa oli tällä viikolla Applen edustajia kauppaamassa MacBookeja ja muita tuotteita opiskelijahintaan. Kuinka ollakaan, oma MacBook Proni saapui samaisena aamuna, 30 euroa enemmän maksaneena kuin Applen edustajien macit. No, ei tuossa hinnassa muutama kymppi tunnu juuri miltään, mut parin viikon ruokarahat kumminki! 

Uudelta rakkaaltani puuttui kuitenkin vielä suoja, joten ostin tämän ihanan läppärilaukun! Tyylikäs ulkoa, ja pehmeä sisältä. Apple-sedän ei tarvinnut kuin vähän näyttää laukun sisäpuolta, kun otin jo maksukortin esiin. Pehmein vuori mitä oon koskaan tunnustellut!



Oli aika vaihtaa.


Vähän edullisempi viime aikojen hankinta on iso lompakko, josta pulitin 2 euroa kirpparilla. Alkoi hieman mennä hermot Globe Hopen kukkaron kanssa, kun piti aina tyhjentää koko kukkaro tiettyä korttia tai kolikoita etsiessä. Kukkaro jääköön vain kolikkokukkaroksi tästä lähtien.

Huomenna alkaa uusi kurssi Sustainable Design, jonka väitin olevan englanninkielinen, mutta ystäväni sanoi toista. Huomenna se selviää! Luvassa myös kirppispöydän tyhjennys ja tilitys, siis rahan tuloa ei voi estää!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti