20 syyskuuta 2011

Tule luokseni





Eiks ookin hienosti aseteltu partiohuivit peilin reunoille? 
Vasemmalta oikealle: Irlannin joukkuehuivi, Suomen kv-huivi, jamboreen IST-huivi, lippukuntahuivi


Huhuhhuh, mitä kauhun hetkiä koettiin eilen, kun jouduin ihan Apple-tuelta asti pyytämään apua, mun uuden poikaystävän error-tilaan, joka ilmaantui Sustainable design -luennon alussa. Kriisistä kuitenkin selvittiin, ja olemme jälleen onnellisia yhdessä.

Sustainable design -kurssi tosiaan alkoi eilen, ja heti kättelyssä saimme tehtäväksi tehdä pienen esitelmän jostain "unsustainable designista". Valitsin sellasen tiaralla ja karvareunalla koristellun bilestetsonin, jollasia näkee kesäisillä festareilla. Huomiseksi pitää kirjoittaa jostain "sustainable designista". Valitsin tuotteeksi miesten puvun, ja kuvituksen komeudesta vastaavat tietysti Hurtsin pojat! Niin, ja sekin selvisi, että kurssi on englanninkielinen. 

Haettiin tänään kirppistuottomme, joka oli huikea! Mun osuus ei ollut huikea, mutta joku niitä euron rättejäkin oli aika kasan ostanut. Sit taas Benettonin syksyinen, ruusukuvioinen samettihame ei ollut kenenkään mielestä kolmen euron arvoinen. On se ihmismieli kummallinen.

Kattokaa ny kuinka upee tää syksy täällä taas on, vaikka asiantuntijoiden mukaan onkin kuukauden myöhässä. 









Taisin viime syksynä postata ihan samanlaisia kuvia, mut pieni kertaus ei oo pahitteeksi! 
Tällä hetkellä ulkona ei oo aivan yhtä kaunista, kun sataa ja tuulee, mut tällasillekin illoille on tarkoituksensa. 
Voi lakata kynnet uudella kynsilakalla, jonka nimi on "Tule luokseni". Nimi on enne, vai mitä!!?
Voi myös suunnitella miesten vaatteita, etsiä tietoa miesten puvusta, kuunnella Hurtsia, ja tehä tän kaiken kynttilänvalossa. Hyvä syksy, oot paras!

2 kommenttia:

  1. Positiivinen ajattelutapasi pelastaa sinut piiitkältä pimeältä vuodenajalta!Paljon hyvää löytyy jokaisesta päivästä ja mistä vaan jos tahtoa riittää.

    Onnea ja intoa opiskeluun.

    VastaaPoista