08 huhtikuuta 2012

Pääsiäisretkellä



(ekalle kuvalle tapahtui jotain vääristymää, mille olen täysin syytön. muistanette, että nahkikseni ei oo väriltään aivan tulenoranssi)



Pääsiäisrentoilu jatkui tänään, vaikka olenkin jo kirjoittanut puheen, piirtänyt sarjakuvaa, pessyt vinyylejä, tehnyt ruokaa ja ajatellut paljon. Huomenna on viimeinen niin sanottu lomapäivä, ja pitäisi saada aikaan hurjasti asioita. Aion ompelun, työnhaun, lukemisen ja kirjoittamisen ohella myös syödä kolmekerroksista kakkua, kiitos tulevan synttärisankarin.

Haluan myös näyttää kuvan, jonka ottamisen jälkeen vierähti noin kaksi tuntia, ja löysin itseni teknobileistä. Alkujärkytyksen jälkeen tapahtui hyvin nopea siirtyminen fiilistelyyn ja lopulta niin voimakkaaseen hytkymiseen musiikin tahtia jäljitellen (ei siinä tahdissa voi pysyä), että lihakset ovat vieläkin jumissa. Kauhulla odotan tilaisuudessa otettujen kuvien ilmestymistä nettiin. Meidät erottaa melko helposti söpöissä mekoissa sieltä liekkipaitojen, tribalitatuointien, neonväristen hiusasioiden ja housuista roikkuvien remmien keskeltä.


Tästä eteenpäin toivotan Rauhallista Pääsiäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti