23 toukokuuta 2011

oranssi on mun kesäväri










Yritin koko aamun kirjottaa luentopäiväkirjoja, ja sain aikaiseksi vaivaisen yhden sivun. Ei vaan enää kiinnostus riitä. 

Kaikkeen ihan muuhun kiinnostusta löytyy. Käytin jopa tänään uunia ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Menen illalla uuden tuttavan luokse kahville, ja päätin viedä kahvipöytään suklaakaurakeksejä. Luulin, että siihen mun taidot riittäis, mut melkein koko pellin levyinen kauralevyhän siitä tuli. Hyvältä silti maistuu! Onko oikeesti olemassa ihmisiä, jotka maistais vaan yhden testipalan tai -lusikallisen tekemästään herkusta? Itse haluan ainakin olla täysin varma, että se on syötävää.. 

Oon ihan rakastunut uusiin hiuksiini. Ne ei oo lainkaan niin yksipuoliset, mitä aluksi pelkäsin mallin ollessa niin selkeä. Lauantaina laitoin kiharat, eilen osan suoristuneista kiharoista pinneillä taakse, ja tänään taivuttelin tuollaisen nukkemaisen kampauksen.Värikin on jo alkanut parin pesukerran jälkeen muuttua, kun pesupaikalla laitettu sävyhoito alkaa poistua. Jännää!

Innostuin eilen ostamaan Reilun kaupan ruusuja, oranssihtavia totta kai, ja mukana sain värikkään helmirannekorun. Kuvissa näkyvät housut ovat tämän hetken lempparivaatteeni. Niin mukavat ja nätit! Keränneet kehuja jopa miespuolisilta ihmisiltä, vaikka eivät kroppaa nuolekaan. Ostopaikka ginatricot.
Pitäneekin valmistautua töihin lähtöön. Lähtekää kaikki kykenevät ulos nauttimaan lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti