05 helmikuuta 2012

Eilispäivän hohtoa

Ystäväni järjesti eilen ihanat cocktailjuhlat pienessä asunnossaan. Tunnelma oli mitä mahtavin ja hiki meinas väentungoksessa tulla, vaikka ulkona paukkui kolmenkymmenen asteen pakkanen. Ah, ihana ilta.

Laitoin päälleni kolme vuotta sitten Vilasta ostetun pitsimekon, joka kumma kyllä menee vielä kiinni. Löysin pari viikkoa sitten kirpparilta eurolla mustan baskerin lisäykseksi perusvaatekaappiini. Baskeri on kyllä nerokas hattu. Oon pitänyt sitä parina huonona hiuspäivänä myös sisällä.






Lähdenkin tästä äänestämään meille presidenttiä, ja sitten ystäväni syntymäpäiväkutsuille. Elämä on yhtä juhlaa toisinaan!

Juhla jatkuu huomenna, sillä yliopiston oman bussiliikenteen reitit muuttuvat kuin minulle räätälöidyiksi. Pääsen hyppäämään kyytiin melkein kotioveltani, matkaan kuluu 5 minuuttia, ja olen yliopistolla vartti ennen luentojen alkua, jotta kerkeän hyvin riisua tsiljoonat vaatekerrokset ja hakea kahvin. Mun ei luultavasti tarvi ladata enää bussikorttia, joten 26 euron säästö kuukaudessa tulee siitäkin. Kiitos Yliopisto!

Huomenna alkaa myös ainejärjestömme Väriviikko (vähänkö ihanaa, että meidän viime vuoden hallituksen keksinnöistä tulee perinteitä!), jonka ensimmäinen väri on vihreä. Toivottavasti se on enne tämänkin illan tulokselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti