23 elokuuta 2012

Pages


Paljon hehkutettu suomalainen Costume -lehti on nyt kaupoissa, ja pakkohan se oli testata, kun edullisesti sai. Mutta mikä suuri pettymys lehti olikaan! Kansi ei luvannut hyvää, sillä se muistutti liian paljon Cosmopolitanin kantta, enkä kaukaa katsottuna edes tajunnut, että kyseessä ei ole cosmo. Epätarkan ja tylsän kansikuvan värit eivät sopineet fontteihin, ja lehden taitto oli muutenkin huono tsiljoonine eri fontteineen ja epäonnistuneine sommitteluineen. Olisin kaivannut persoonallisuutta sekä ulkoasuun että juttujen sisältöön, sillä samanlaisia lehtiä on hyllyt täynnä. Editorialeja katsellessa pääsi haukotus, ja useimpia muotiuutisia lukiessa tuli fiilis, että tiesin tämän jo. Lehti sopiikin ehkä parhaiten sellaiselle, joka ei pahemmin seuraa blogeista tai muualta muotia, vaan kaipaa lähinnä inspiraatiota omaan pukeutumiseensa. Toisaalta lehti hehkuttaa olevansa uuden, bloggarisukupolven lehti, joten en sitten tiedä, mihin kohderyhmällä pyritään. Lehti on kuitenkin vasta taipaleensa alussa, ja palautteen myötä se varmaan kehittyy paremmaksi. Itsekin kävin jo nakkaamassa muutaman sanasen lehden nettisivuilla. Ainakin noita ulkonäköasioita on helppo muuttaa tyylikkäämmäksi, vaikka lehden teemat muuten pysyisivät samoina.

Suomalaisista muotilehdistä pidän Trendistä, joka on mielestäni kehittynyt upeasti vuosien varrella persoonalliseksi ja tunnistettavaksi lehdeksi. Sitten on tietenkin ihana REVS, josta tulee aina niin ylpeä olo suomalaisten muotiammattilaisten tekemisestä. SSAW on julkaisu, johon en ole vielä päässyt tutustumaan, mutta uskon pitäväni siitäkin. Muoti taidemuotona on mulle tärkeämpi kuin trendit, joten senkin takia REVS on musta ihan huippu. Tykkään seurata trendejä enemmän blogeista, ja sieltä ne vasta nopeasti aistiikin. Ulkomaisista lehdistä suosikkini on Styleby. Fanitan Elin Klingiä ihan täysillä!

Tein illanistujaisiin muffineja, jotka erehdyttävästi näyttävät suklaisilta, mutta ovatkin mustikan, kookoksen ja banaanin makuisia! Kotiin tein soija-kasvispiirakan. Molemmat reseptit tulivat omasta päästä ja yllättivät onnistumisellaan. Harmaa kaulahuivi syntyi valmiiksi sopivan mittaisesta trikoopalasta, ja se pääsikin mukaan illan rientoihin, joissa teemana oli "Matti muuttaa, yhtään pullonloppua ei jätetä". Taidehistorian tentti meni tänään silti loistavasti!


Finnish version of Costume magazine is now in stores. I bought my own copy and it was a disappoinment. The cover looks like Cosmopolitan and inside was like any other fashion magazine. Some personality needed! Editorials were boring, there were too many different fonts used and most of the news I already new. So Costume is not a magazine for me but I think a girl who doesn't read blogs and fashion news that much can get inspiration to her own style.
Out of Finnish fashion magazines I like Trendi the most because of it's personality. REVS is more like an art magazine and that's why I love it! SSAW is a new magazine that I haven't read yet but I'll definitely get it some day. Swedish Styleby is my ultimate favourite. I'm a big fan of Elin Kling! 
I baked some muffins and vegetarian pie. Both were very improvised but turned out to be positive surprises. Grey scarf I made for the evening's get-together. My friend is moving and we had to drink all his bottle ends. Nevertheless I was rocking the art history exam today!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti