22 syyskuuta 2010

Marttakerho

"kattokaa ku mul ois tämmöne kiva hame ja sit se o näi kivaa ku se sopii yhteen salaman syystä paidan läpi näkyvien rintskoitten kuosin kaa.."



 Loppuviikon Visualisoinnit on peruttu! Tosi mälsää. Istuttiin tänään puolisen tuntia luokassa tyhjänpanttina, ku ei oltu saatu infoa open saikusta ajoissa. Huomisen Johdatuksen Visuaaliseen Ajatteluun voisin perua mistä tahansa maailmasta löytyvästä syystä. Luento alkaa jälleen epäinhimillisen aikaisin klo 8 plus akateeminen vartti.

Onneks huomenna on taas kuntonyrkkeilyä. Eilen oli "sori, mut mulla katkes ajatus tässä kohtaa, ku mulle tuli joku maailman isoin tinnitus äsken!!" Eilen siis oli huippuhauskaa nyrkkeillä, ku mulla oli pariharjotuksissa parina 190-senttinen mies. Kerjään verta nenästäni? 
Ei vaiskaan. Kiltti mies. Eikä viel päästy oikeesti hakkaamaan toisiimme. Vähän tönittiin vaan. Ja leikittiin varvashippaa.
Sitä paitsi, tytöt pääsee nyrkkeilemään kaks kertaa viikossa, kun taas pojat vaan kerran, joten mähän edistyn tässä parissa kuukaudessa niin paljon, että heittelen 190-senttisiä miehiä pikkurillilläni.

Ompelukoneen hankkiminen aiheuttaa mulle päänvaivaa.

Oltiin tänä iltana tevan (tekstiili ja vaatetus) tyttöjen kaa kahvilassa kutomassa. Kyllä puikot viuhu! Toivottavasti tästä neulekerhosta tulee perinne!




 Onnea on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti