17 tammikuuta 2011

black candles






 Yritin kovasti tehdä nutturasta sellasta normaalia, ei hipsterinutturaa, mutta se oli ylivaikeeta, kun hiustupot vaan alko sojottamaan ylöspäin. En tajuu, miten muut tekee sellasia muhkeita, mut ei korkeita nutturoita. Ylleni puin tänään KappAhlin catsuitin, ginatricot'n trikoopaita ja Andiamon avokkaat, jotka hain tänään suutarilta, ja ne natisevat kävellessä. Kiva.

 Palkkatyöntäyteiset viikot ovat vähäksi aikaa ohi, ja opiskelu ottaa vallan ajastani. Jotta aikaa ei jäisi mihinkään ylimääräiseen hömpötykseen, aloitin pestin ainejärjestön kulttuurivastaavana. Ideoita pursuava pääni ei malta odottaa, että kroppakin pääsee mukaan touhuamaan tapahtumien järjestämisen parissa. 

Meillä on tässä kolmannessa periodissa vain kolme kurssia: elävänmallinpiirustus, muoto1 ja mallistonsuunnittelu. Kaksi viimeksimainittua tulevat teettämään runsaasti töitä myös luentojen ulkopuolella. Muoto1-kurssilla valmistamme Design Weekille näytösasut, jotka suunnitteltiin luovan vaatetuksen kurssilla syksyllä. Mallistonsuunnittelu-kurssilla suunnitellaan mallisto, joka esitetään portfoliona. Olemme nyt teemanvalintavaiheessa, jota varten on kerätty kuvia. Mulla on tulossa jonkinlainen surrealistinen, maaginen ja dramaattinen teema, mutta sitä pitää vielä vähän hioa.

Mulla on sellanen fiilis, että tästä keväästä tulee oikein hyvä, ja että se tulee menemään vauhdilla. Raportoimisiin!

x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti