15 heinäkuuta 2011

Sunnuntai











Ystäviä, jazz-kadulla hillumista, vaahtobileitä, vaahtobileiden jälkeistä polkuautoilua... täydellinen kotiseutureissu!

Jamboree-kuume alkaa nousta korkeuksiin, sillä lähtöön on aikaa enää 8 päivää. Maailmanjamboree on siis kansainvälinen partioleiri, joka järjestetään neljän vuoden välein. Tänä vuonna ei tarvitse lähteä kauas, sillä jamboree on Ruotsissa. Leirille tulee 38.000 partiolaista ympäri maailmaa, voiko olla mitään siistimpää? Edellinen maailmanjamboree oli vuonna 2007 Englannissa, ja se oli aivan huikea kokemus. Koska oon nyt neljä vuotta vanhempi ja toivottavasti hitusen viisaampi, tulee tästä jamboreesta vielä monin kerroin parempi!

Pakkaaminen on mulla alkutekijöissään, sillä vasta eilen ostin kassin, johon reilun kahden viikon tavarat meinaan tunkea. Viimeks mulla oli kaverin lätkäkassi lainassa, mut tällä kertaa päädyin Niken 102 litraseen urheilukassiin. Ehkä ei tuu liioiteltua vaatemäärän kanssa niinku viimeks. Ostin eilen myös H&M:ltä kahdet sortsit ja yhdet rennot housut, sillä mun vaatekaapista oli kummasti kadonneet kaikki leiriolosuhteisiin sopivat vaatteet tässä vuoden aikana. En silti mitään reisitaskueräkalastussortseja päälleni laita, älkää pelätkö. Omasta tyylistä täytyy pitää kiinni! ;)

Otan jamboreelle kameran mukaan, ja varmasti kuvaan paljon, mutta se jää nähtäväksi ehdinkö postailla leirin aikana, vai tuleeko kotiuduttuani  megakuvapläjäyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti