08 helmikuuta 2010

Bannerinvaihto

Heippa! Yritin kovasti väsätä Photoshopilla jotain hienoa banneria (kun ei ulkopuolista apua oo kuulunut!), mutta eihän siitä tullut mitään. Oli siis tyydyttävä vanhaan kunnon Paint.netiin, jonka käyttö on tsiljoona kertaa helpompaa kuin Photarin, mutta jälkikin on sen näköistä. Oli tarkotus laittaa nuo kirjaimet jotenki kallelleen, että ne olis muotoutunu paremmin tohon mun käden asentoon, mutta en osannut. Niisk. Ei siis saa nauraa, vaan olkaa ylpeitä, että sain ees tollasen aikaseksi. Yritys oli kova! Tosiaan, helpotuksen huokaus, että mulla on vielä monta tuntia digitaalisen valokuvauksen kurssia jäljellä. Kattellaan, jos vaikka saisin väsättyä jonkun vähän järkevämmän bannerin, kun tutustun photarin käyttöön vähän paremmin.

Laitoin nyt banneriinkin tuon nimen "hellyys", koska se la dolcezza tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikea lausuttava muille paitsi mulle. Mukavampi sitten kahvipöydissä keskustella mun blogista, haha.

Liityin eilen Blogilistallekin, joten blogini löytyy nyt myös sieltä: www.blogilista.fi. Liittymisen myötä tajuntaani kolahti miten PALJON Suomessakin on jo blogeja. Pelkästään Blogilistalla on yli 31 000 blogia. Lisätään siihen vielä kaikki, jotka eivät blogilistalta löydy niin.... HUH. Mutta hienoa, että ihmiset ovat löytäneet bloggaamisen, sillä mun mielestä se on ihan hyvä harrastus. Ja voisin kuvitella, että suomalaisille bloggaaminen on oiva tapa ilmaista itseään, sillä vaikka hiljaista ja ujoa kansaa olemmekin, niin ei meillä yhtään sen vähempää ajatuksia ole kuin muillakaan.

Jos on jotain ideoita banneriin, niin otan niitä mielelläni vastaan kommenttiboksissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti