26 syyskuuta 2011

Yhtä juhlaa

Huippukiva viikonloppu takana. Perjantaina suunniteltiin ainejärjestön tulevaisuutta hallituksen iltakoulussa, ja lauantaina juhlittiin ystäväni tupareita ja kihlajaisia! Laitoin pe-la yöksi hiukset sellasille pinni- ja ponnarisykeröille, ja vastoin kuulemaani, ne olivat ihan yhtä tuskaa tuottavat kuin papiljotit. Lopputulos oli kuitenkin kiharampi ja kestävämpi!


Päivän töissä vietin tän näkösenä, ja illaksi laitoin toisen puolen hiuksista pinneillä kiinni. En ehtinyt ottaa kuvaa illan asusta, enkä loppujen lopuksi valinnut mitään valmiiksi sängyn päälle levittämistäni mekoista, vaan päädyin pitsipaita-juhlahame-yhdistelmään. Tyypillistä ailahtelevaisuutta.



Hiukset näyttivät vielä maanantaiaamuna näin kiharalta, ja sekös mulle sopii. Olenkin saanut ehdotuksia permanentin ottamisesta. Sitä en varmaan kuitenkaan teen, sillä mun yliherkkä hipiäni tuskin tykkäis. Vähänkö muuten puskee esiin vanha punainen väri. Sopii ruskaan! 








Ens lauantaina on ylioppilaskuntamme vuosijuhla, mikä tuottanee jälleen megasuuren vaatekriisin. Oon oikeestaan jo päättänyt mitä laitan, mutta itseni tuntien, se päätös ei välttämättä pidä. 

Järjestelen samalla pikkuhiljaa ainejärjestömme joulukuista vuosijuhlaa, mikä on hyvin jännittävää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti