06 heinäkuuta 2012

+-0

 (kiva töyhtö)




Joskus protohistoriallisella aikakaudella tekemäni mekko muuntuu myös hameeksi. Oikeesti protohistoriallisen kauden ihmiset tekivät vähän eri juttuja niin kuin olen oppinut taidehistorian kirjoista. Nukahdan vähintään kerran päivässä noiden kirjojen päälle, kun yritän sisäistää Mesopotamian taidehistoriaa. Pöydän ääressähän ei voi lukea, kun kirjat ovat niin valtavia, ja pöytä täynnä roinaa. Mansikkarahka piristää. Valkuaisvaahtoa, rahkajogurttia ja mansikoita. Simppeliä ja herkullista.

Tyypillistä. Kun Lapissa on +25 astetta lämpötila, on pakko tuulla 6 metriä sekunnissa, ettei vaan olis liian kiva maata rannalla.

2 kommenttia:

  1. Moikka vaan nähtiin tuolla yhessä vanhassa Blogissasi että sulla on tuollaiset vanhat keltaiset kumpparit ja kysyisimmekin josko voisit myydä ne meille sulle sopivalla hinnalla tieteskin :-) Kun tarvittaisiin juuri tuollaiset kumpparit Marikan polttareihin kun se menee naimisiin mitä kuluneemmat ja käytetymmät sitä parempi vaan ;-) Pliide meilailethan thankaniemi2@gmail.com Kiiiiitoooos !

    VastaaPoista