21 helmikuuta 2011

Pohjola In/Out, osa 2

Siipien suojaan




toivottavasti saan vielä jostain kuvan, joka olisi otettu suoraan edestä..


Opettaja kysyi multa tänään, että huomasinko, miten yleisö kuohahti, kun mallimme levitti siipensä. En ollut huomannut, mutta tuntui mielettömän hienolta, että juuri opettajamme siitä mainitsi.

Mallin kampaus ei ihan sopinut tyyliin (en silti tiedä, mihin tyyliin niskaponnari voi edes sopia....), sillä emme voineet siihen vaikuttaa. Tai oisimme voineet hankkia oman mallin, mutta ei riittänyt aika moiseen.

Vielä on paljon kuvia Spektaakkelista luvassa. Kuvausvälineenä toimi tertun kamera, jolla vuorollamme räpsimme. Toivon mukaan saisin pian käsiini myös ns. viralliset näytöskuvat, sillä oletan niiden olevan aika laadukkaita. Ja videota vasta odotankin! Sen editoimiseen kuitenkin voi mennä aikaa.

Siinä teille vähän näytösmusiikkia tunnelman luomiseksi!




2 kommenttia:

  1. Hei! Olin kuvaajana näytöksessä. Pistin blogiini ihan vain muutaman kuvan näytöksestä, enkä ole kerennyt editoida vielä kaikki kuvia. Pyrin viikon, kahden sisällä saamaan kuvat niin suunnittelijoille kuin malleillekin! Harmillista tosin on että kuvasin kiinteällä putkella, joten tuon asun kohdalla kuva rajautuu vähän tyhmästi kun malli levittää kädet. Muistaakseni kaverini sai napattua laajemman kuvan siitä tilanteesta, etsin sen sitten myös sinulle.
    T: Suvi-Päivikki,
    http://suvi-paivikki.blogspot.com/

    Ja muuten, ihana tuo asu, mitä sille tapahtuu nyt näytöksen jälkeen?

    VastaaPoista
  2. Hei Suvi-Päivikki!
    Kiitos tiedosta, ja blogissasi olevat kuvat ovat ihan huippuja. En malta odottaa kuvia omasta asusta! :)

    Kiitokset myös kehuista. En vielä tiedä asun kohtalosta tarkemmin, mut mahdollisesti koitamme saada pystyyn näyttelyn, jossa olisi kaikki sisääntulomme villaiset asut.

    VastaaPoista