11 joulukuuta 2011

21

Eilen oli mun syntymäpäivä, ja sitä juhlistin koko vuorokauden ja vähän päällekin.
Perjantaina meillä oli DJ-kurssin loppubileet, joissa koko illan musiikkitarjonnasta vastasimme me kurssilaiset. Valitsin soittoajakseni luonnollisesti keskiyön, sillä halusin olla mieluummin tuore 21-vuotias DJ-debytantti kuin 20-vuotiaana jo vuoden ollut. Soitettuani menin takaisin pöytään, jossa mua odotti ystävien lisäksi ihana synttäridrinkki! Bileet olivat mahtavat, oon niin ylpee meistä!



mikäs raekuuro näihin kuviin nyt iski. no koettakaa kestää!


Setti meni tosi hyvin, ja mun biisivalintoja tultiin kehumaan. Tuossa lista, jotta tekin voitte yhtyä kehuihin. Soitettiin siis jokainen noin puoli tuntia, puolet kurssilaisista kahvilan puolella ja puolet alakerran klubilla.

Glass Candy - Beatific
Emika - 3 hours
Disco Ensemble - Samantha
Annie - Bad Times
Blondie - Eat To The Beat
Lykke Li - Let It Fall
Arctic Monkeys - Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair
White Lies - Farewell To The Fairground
Danko Jones - Code Of The Road


Glass Candy ja Annie olivat lainassa, muut omia levyjä. Ollaan ystäväni kanssa tilaamassa levysoittimet ja miksauspöytä, ni päästään treenailee! Uudet harrastukset on niin virkistäviä (ja rahaa vieviä).




Käväisin lauantaina tekemässä työvuoron, jonka jälkeen jatkoin juhlimista. Hain sushiboksin ja menin sen kanssa kotiin lepäämään. Puoli yhdeksältä ravintolaillallinen, jonka jälkeen cocktaileja ja suklaamoussea parhaassa seurassa. Puolen yön maissa tarpominen lumihangessa Tight Night -klubille, jossa oli huikea meininki koko illan. Tuntuu, että koko kaupunki oli siellä. Ainaki kaikki mun tutut, jotka eivät vielä oo lähteneet joulunviettoon.


Ooops!

3 kommenttia:

  1. Sä näytät niin viileeltä! Onnea vastavalmistuneelle tiskijukalle :)

    VastaaPoista
  2. Mieleenjäävä synttäripäivä, hienoo ja tyypikästä1

    VastaaPoista
  3. Äiti, kui oot aina anonyymi blogikommenteissa?

    VastaaPoista