01 maaliskuuta 2010

Haku on käynnissä

Oih! TaiK repäisi, ja teki aivan ihanat ennakkotehtävät vaatetusalan koulutusohjelmaan! Olin suoraan sanottuna aika yllättynyt, sillä viime vuoden tehtävät olivat niin kamalia, etten edes viitsinyt tehdä niitä. Nyt riittää motivaatiota, ja nämä tehtävät tekisin vaikka huvikseni (huom. tehtävänannot lyhennetty hakuoppaassa olevista):

1. Ideakirja. Laadi 10 sivun pituinen ideakirja, johon keräät sinua inspiroivia asioita.
 (tekniikka vapaa, wuhuu!)

2. Muotinäytös. Suunnittele edellisessä tehtävässä laatimasi ideakirjan pohjalta viiden asun kokonaisuus, joka ilmentää suunnittelijaidentiteettiäsi ja taiteellista ilmaisuasi.
(piece of cake)

3. Omakuva.  Maalaa itsestäsi omakuva, jossa esiinnyt suunnittelemassasi vaatteessa.
(omakuviahan en oo tehnyt ku muutaman tässä taidekoulun aikana.... Hieman ehkä jo kyllästyttää tää itsetutkiskelu, mut rutiinilla menee!)

Mulla ei oo aiheeseen liittyviä kuvia, joten tässä jotain viime lauantailta:


söin
ostin
 hengasin
 

2 kommenttia:

  1. VAU mitkä tehtävät :D tosi kivat ja mielenkiintoset. Olisin melkee valmis itekkin hakee vaatetuspuolelle ihan vaan noin kivojen ennakoiden takia ;)
    Meillä kuvispuolella oli aika kummalliset, tai ei yhtään TAIK-tyyliset (kommenttihan tulee yksilöltä,joka on hyvin perehtynyt TAIKn ennakkotehtäviin.....not)! Siinä oli vaan kolme aihetta, joista pitää tehdä omanlainen näkemys ja tekniikat vapaat. Eikä mitään muuta :D Toisaalta, siinä tulee kaikkein parhaiten esiin hakijan luovuus.

    Mut täällä ootellaan innolla millasia luomuksia saat aikaan :) aiotko vielä hakea tänne kylmään ja synkkään pohjoseen?

    Terkkui, heisku

    ps. Aattele! Voidaan molemmat olla ens syksynä TAIKissa!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti haen myös Lappiin! Se on ehkä realistisin päämäärä, kun viime vuonna meni huonollakin valmistautumisella suht hyvin. :)

    Mä olin kans yllättynyt siitä, kuinka "vapaamuotoisia" TaiKin ennakkotehtävät ovat tänä vuonna. Muistelisin, et ne oli viime vuonna paljon tarkemmin määriteltyjä, ja sellainen tappaa luovuuden ainakin mulla. Toivottavasti nähdään sitten pääsykokeissa! :)

    Mä esittelen tuotoksiani sitten hakuajan päätyttyä. (Jos kehtaan) :D

    VastaaPoista