08 maaliskuuta 2010

Turkis on murha

Veri lensi, mutta...



 ...siitä tulikin kelpo hattu!


Hhahaa, odotitte otsikon perusteella varmaan jotain provosoivaa tekstinpätkää turkisten epäeettisyydestä, mutta lankaan menitte! Tää oli vaan tällainen (mielestäni) hauska juttu, kun kamerasta löytyi viikonlopun jäljiltä nämä yhteensopivat valokuvat.
Ensimmäinen kuva on sunnuntailta, kun värjäsin ystäväni hiukset. Jos nuo hanskat oli hirveet, niin olisittepa nähneet ystäväni päänahan! Olis niiiiin tehny mieli tehdä joku kiva pikku jekku jollekulle päänahan avulla, mutta oli niin hirvee kiire Oscar-valvojaisiin, ettei oikeen ehtiny järkätä jäyniä.
Toinen kuva on myös sunnuntailta, kun testasin tätä tämän talven trendilookkia, iso tukka ja karvalakki. Karvalakki on pikkuveljeni, ja ihan mielettömän mukava ja lämmin! 

Nyt kun kuitenkin mainitsin turkikset ja turkissomisteet, niin kai voin tässä samalla oman mielipiteeni heittää kehiin. Ja olis mukava saada kommenttiboksiin mielenkiintoista keskustelua aiheesta, vaikka jotkut ovat siihen ehkä jo kyllästyneet tämän talven tekoturkisbuumin jäljiltä. :) 
Mun mielestä turkikset ovat jotenkin kovin vanhanaikaisia, ja turkistarhauksen vois pikkuhiljaa lopettaa. Tai mieluummin aika nopeasti. Jo valmistettuja turkkeja pitäisi kuitenkin pitää hyvänä, sillä on ne vaan useimmiten niin laadukkaita vaatteita, että jälkipolvetkin vois niitä ihmetellä. Itsellänihän on isoäitini vanha tekoturkis, ja se on lämpimin vaate, jonka omistan. Se on huippumukava, enkä pidä sitä mitenkään huonompana vaatteena, vaikka se näyttääkin eläimen raadolta. Puolestani jokainen, joka pystyy ylväästi kantamaan kuolleen eläimen karvaa, saa sen tahollaan tehdä, enkä heidän peräänsä huutele "turkis on murha", mutta henkilökohtaisesti pidän enemmän niistä akryyliversioista. Mitä mieltä SINÄ olet?


Lisää karva-asiaa:

Ostin uuden mineraalimeikkivoiteen, ja päädyin tuttuun ja turvalliseen L'oréal Paris'n tuotteeseen. Minä, minimalistisen meikkaamisen kannattaja, vannon mineraalimeikkien nimeen. Ne ovat höyhenenkevyitä ja helposti puhdistettavia. Meikki"voiteen" lisäksi omistan mineraaliposkipunan. Mielestäni jokaisen kannattaisi hoitaa ihonsa ensin niin hyvään kuntoon, ettei tarvita mieletöntä pakkelikerrosta peittämään virheitä, ja sitten vasta ylipäätään meikata, ja silloinkin luonnollisen lopputuloksen siivittämänä. Nyt on helppo sanoa, kun oma iho on ihan loistavassa kunnossa. :D Huonoina ihoaikoinakaan en meikkaa, mutta välttelen ihmisten ilmoja parhaani mukaan.

Huomenna olisi tiedossa syväluotaava katsaus viime yön pukuloistoon Oscar-gaalassa. Voin etukäteen sanoa sen verran, että ihanat, isot naiset taas loistivat! Voittajistahan mulla ei oo mitään tietoa, kun nukahdin (sammuin) kolmelta juuri kun palkintojenjakotilaisuus oli alkamassa. Parilla sivistyneellä valkkarilasillisellahan ei siis ollut mitään osuutta asiaan.. 

Ai niin, ja  
ihanaa Naistenpäivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti