29 elokuuta 2011

Mitä syksy tuo tullessaan?

Olen niin onnellinen! Kamerallani oli toissapäivänä joku känkkäränkkäpäivä, sillä salama ei auennut lainkaan. Pelkäsin jo pahinta, mutta tänään kun suunnittelin jo huoltopaikan etsimistä, salama toimikin ihan normaalisti. Kohta kun se kaamos taas alkaa (kamalaa!), täällä päin totisesti tarvitaan toimivaa salamaa.

Eilen ilmoittauduin syksyn kursseille, ja sain samalla hurjan syysinnostuksen! En malta odottaa ensi viikkoon, kun luennot jälleen alkavat. 3,5 kuukauden loma on tuntunut käsittämättömän pitkältä. Seuraavanlaisia kursseja aion suorittaa ensimmäisessä periodissa. 

Miesten vaatetus -kurssilla suunnitellaan miestenvaatemallisto. Siitä tulee ratkiriemukasta. En oo hirveesti piirtänyt miehiä, saati suunnitellut heille vaatteita. Musta kaikki miehet sais pukeutua niin kuin Hurtsin pojat. Ei tarvita muita tyylejä piste.

Suunnittelun perusteet II:ssa käsitellään suunnittelun eri osa-alueita ja tehdään tietenkin ryhmätöitä. Su.Pe.I-kurssin Ruokalista-tehtävä on vielä valitettavan elävästi mielessä hrrrr...

Muoto II-kurssilla opetellaan mallistotyöskentelyn teollisia periaatteita eli valmistusta. Tästä kurssista aion saada kaiken hyödyn irti, sillä vaatteiden kolmiulotteisuus on mulle se vaikea juttu. Miten saada luomus paperilta käytäntöön?

Sustainable design on englanninkielinen kurssi(jippii, tästä tykkään!). Kurssilla opitaan mitä kestävä suunnittelu on, ja miten sitä tehdään. Käydään myös läpi ekosuunnittelun ja kestävän suunnittelun eroja.

Digitaalinen visualisointi jatkaa siitä mihin jäätiin vektorigrafiikan kurssilla. Opetellaan käyttämään Kaledo-suunnitteluohjelmaa.

Miestenvaate- ja digitaalinen visualisointi-kurssit tulevat ainakin olemaan työntäyteisiä. Näen jo hamassa tulevaisuudessa odottavat stressipeikot, jotka innolla minua odottavat, että pääsevät iskemään. Toivottavasti oon kuitenkin oppinut jotain viime lukuvuonna tehdyistä virheistäni, ja stressipeikot olisivatkin ihan ystävällisiä veijareita, jotka vaan hiukan puskevat eteenpäin. Mahdollisimman stressivapaata syksyä meille kaikille!





Vähän on uutta vaatetta. Täydelliset korkeavyötäröiset farkut ginatricot'sta, keltainen huivi pieces, jakku isosiskolta saatu.


2 kommenttia:

  1. Peukku Hurtsin pojille ja korkeavyötäröisille farkuille!
    Onko noi muuten kenties mallia Silvia vai jotain ihan uutta?

    VastaaPoista
  2. Farkut ovat nimeltään Kristen high waist :) Jostain syystä ginalla on toisetkin Kristen-nimiset farkut, mut niissä on vetoketjut lahkeissa, kun taas noissa ei niitä oo. En voi kuin suositella!

    VastaaPoista