19 elokuuta 2011

Simply Scouting part III

Kun kaikki leiriläisetkin olivat saaneet teltat pystyyn, oli aika kokoontua koko 39.000 kokoisen jengin kanssa jamboreen avajaisiin! Oli niin huono sää, ja istuimme kaukana lavasta, joten kuvat avajaisista jäivät vähäisiksi. Muutenkin, jos haluutte nähdä ammattilaisten ottamia kuvia jamboreelta, käykäähän jamboreen flickr-sivuilla 



Tällä kertaa suomalaiset onnistuivat yhdessä asiassa paljon paremmin kuin ruotsalaiset. Vai mitä mieltä ootte Ruotsin jamboreejoukkueen takeista?  Ne oli meidän ja ainakin tanskalaisten yhteinen vitsi.

Joo, onhan ne Helly Hansenit, mutta ketä imartelee tollanen kuminauha vyötäröllä ja neonkeltainen huppu?

Suomen lippu ja noin 150 muuta lippua saapuvat.

Siel oli pari muutaki.

Maapallot heitettiin yhteisvoimin kohti lavaa.

Suomalaiset erottuvat kauas.

Joku muukin otti kuvia.

Muut varmaan kuvasivat upeeta tulishow'ta ja muuta, mutta en minä.... Mulla oli liian kiire keskittyä show'n esiintyjiin. Miehet ilman paitaa ja elementtinä tuli, aijaij..

Vähän kuvia jamboreealueesta! Joka päivä jamboreella edustettujen maiden liput nostettiin puisiin lipputankoihin. Lipputankojen vieressä oli NHQ*-telttoja, joissa pääsi tutustumaan muihin kulttuureihin.

*NHQ eli National Headquarters on jamboreejoukkueen päämaja leirillä, jossa on lisäksi maan esittely tavalla tai toisella. Suomen NHQ:ssa pääsi muun muassa kokeilemaan eukonkantoa.


Sveitsissä piti tehdä piirustus, jotta sai suklaata(maailman parasta)!!

Dylan(Irlanti) ja Malcolm(Etelä-Afrikka) seinäkiipeilivät Summer-alaleirissä. 
Pojat olivat mun työkavereita, "just workers" viimiseen päivään asti, haha.
Ikävä näitä jätkiä!

Tsekatkaa tyyppi tuossa vasemmanpuoleisessa Zorb-pallossa. Näyttääkö vähän ruumiilta? Just sopivalla hetkellä napattu kuva. Malcolm näyttää miettivän ton mutavellin syvyyttä.

Hongkongilaiset lohikäärmeineen, eikä ees ollut vielä Cultural Festival Day.

Meksikon teltta.


Meidän piti sanoa kuvanottohetkellä Viva la México, siitä mun ja Malcolmin ilmeet. Dylan taas hymyilee ihan normaalisti, eikä tää ollut ainoa kerta kun huijas mulle tyhmän ilmeen kuvaan!!!

Strawberry face! Oh, memories..

Spring stagella oli ihan kreisi bändi esiintymässä, mutta nähtiin Lotan kanssa vain 2 viimistä biisiä. Harmitti todella! Nää soitti sellasta kansanmusiikkivaikutteista sekoilumusiikkia. Eläkeläiset nyt äkkiseltään tulee mieleen vertailukohteena.

Opittiin uus peli Noisy Caféssa. En muista ketä nää tyypit edes oli, tai minkä maalaisia, mut hauskaa oli pelata!

Kaunis sivuprofiilini...


Oon tiistaihin saakka etelässä, eikä mulla oo kuvia täällä mukana, joten pientä taukoa postailuihin jälleen. Hyvät viikonloput! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti