28 joulukuuta 2009

Piirustuksia

Heippa! Vuosi lähenee loppuaan, ja pitäis äkkiä keksiä jotkut UV-bileet. Tein nimittäin niitä ajatellen yhden kivan jutun, jota aion käyttää uuden vuoden aattona, vaikka istuisin yksin kotona syömässä nakkeja ja perunasalaattia. Näette sitten.

Taisin luvata tässä postauksessa näyttää vähän Vilan suunnittelukilpailuun lähettämiäni piirroksia. En muistanutkaan, kuinka huonoja valokuvia niistä otin, mutta pakko kai on julkaista, kun niin menin lupaamaan. Olisin toki voinut vain sivuuttaa koko aiheen, tuskin mua siitä olis rangaistu, mutta mun omatunto ei olis kestänyt sitä. Piirustukset olivat A3-paperille tehtyjä, joten skannaaminen ei tullut kysymykseen, sillä tän talouden skanneri on liian pieni.

Askartelin piirustuksille A2-kokoisesta kartongista kotelon. Liimasin alareunan kuumaliimalla (kuumaliimapistooli is my new best friend) ja oikeaan reunaan liimasin lyhyen vetoketjun, jolle ei oo ollut käyttöä. Suuri ylijäämäkankaasta väsätty rusettikin on kuumaliimattu kartonkiin. Paketti sai kehuja paikallisessa Vila-liikkeessä, johon piirustukseni vein, ja olin itsekin tyytyväinen siihen, vaikka en paljon vaivaa nähnytkään.



 



Joooo, ja täs näit ny olis. Nyt ymmärrän, mitä eräs piirustuksen opettaja haki takaa sanomalla: "Kannattaa aina piirtää kun on mahdollista, aina jos vaan on jossain paperia ja kynä lähistöllä. Niin sitä sitten kehittyy." Kohta alkaa ennakkotehtävien väkerrys, ja pitäis olla vireessä! Pitemmittä puheitta:





Tein kaikista paitsi yhdestä suunnitelmasta tollasen huolettomamman vesiväriversion (alla) ja tarkemman värikynäversion. En selosta suunnitelmista sen enempää, kuvat puhukoot puolestaan, ja saa kysellä yksityiskohtia, jos kiinnostaa.




hahahahaaa, mikä kuvakulma :D

 








Tää on siis HOUSUHAME, jollaista en kovin havainnollisesti osannut piirtää. Päässäni suunnitelma näyttää paremmalta.








Tosiaan, pahoittelen kuvanlaatua.

Tänä iltana aion vain kutoa itselleni uutta pipoa (tullaan esittelemään täällä) ja katsoa neljä jaksoa Sinkkuelämää ja yrittää etsiä talosta jotain sellaista syötävää, joka ei aiheuta joulusyöminkien jälkeen oksennusrefleksiä. Ja voisin myös vähän piirtää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti