08 joulukuuta 2009

Syränpaita

Hei vain! Mun piti mennä erään miespuolisen ystäväni kanssa tänään syömään, mutta hän peru, koska nälkä yllätti aikaisemmin (lupasi korvata tän jotenkin, ja pidän huolen, että korvaa!). Olin kuitenkin jo laittautunut "miespuolisen henkilön kanssa ulkona syömässä, kun ei ole tarkoitus iskeä häntä" -tyyppisellä tavalla. Kuvissa näkyy vaan yläosaa, mutta alaosana oli perusfarkut.






 



 



 


Paita on siskoni tekemä, enkä oo sitä pitkään aikaan käyttänyt. Välillä jotkut ihanatkin vaatteet vaan unohtuu lojumaan kaapin pohjalle, mut on aina yhtä mukavaa ottaa ne taas esiin. En ole mikään kuosi-ihminen, mutta tää sydänkuosi on aika vastustamaton. Kangas on siis sellaista ohutta satiinimaista jotain... (Pitää tarkentaa siskolta)

Oon ihan älyttömän fiiliksissä tästä mun uusiutuneesta ihosta! Pienestä (tai no, ihmisen suurin elin) sitä iloitseekin. Harmi vaan, et korvareiät on aikalailla ummessa. :( Ja vihaan kaikenlaista pistämistä, enkä tiiä, uskallanko työntää väkisin läpi.














1 kommentti:

  1. Näyttääpäs sun ihos hyvältä nois isoissaki kuvissa! Jeejee =) Ei tietty naisessa ja vaatteissakaan mitään vikaa ole ;)
    - Ebony

    VastaaPoista