29 joulukuuta 2009

Pipo 2,5 €

Ou jee, löysin vihdoin erään vaatekappaleen, jollaista olen himoinnut jo pitkään! Se on musta, maksoi alessa 19,95 ostin sen KappAhlista, ja näette sen UV-postauksessa muutaman päivän kuluttua. ;)

Mainitsin eilen jotain pipon kutomisesta, ja hups vaan se oli tänään jo päässä kaupungilla notkuessani. Materiaalina toimi Novitan Juhlalanka, joka on käsittääkseni 40-vuotistaivaltaan juhlivan Halpa-Hallin joku oma lanka. Vyötteessä ainakin oli Halpa-Hallin logo, enkä muualla ole ko. lankaan törmännyt. Lankaa pipoon kului tupsuineen kaikkineen aika tarkkaan yksi kerä. Kerän hinta oli 2,5 euroa ja työtunteja kului alle kymmenen.




Tuo lanka on niin uskomattoman pehmeää!! Voisin vain upottaa käteni tuonne kerään ja nautiskella materiaalin ihanuudesta. (??)

 

Tuommonen siitä tuli! Korvaläpät on kudottu erikseen, ja ommeltu käsin kiinni pipoon. Nyörit ovat ihan tavallista lettiä. Ainoa osa, johon oli pakko metsästää netistä ohje oli nuo tupsut! Tuli siis totaalinen black out, että miten niitä tehdään. Muistin, että siinä oli kaks pahvirengasta, mutta niiden missio oli hämärän peitossa. Siitä on jo hitusen aikaa, kun oon viimeks tupsuja väsännyt.

 


Palmikko on ihan peruspalmikkoa kuudella silmukalla. Tein tällä kertaa ne ihan sileän neuleen päälle, sillä mielestäni ne erottuvat ihan sopivasti ilman vieressä olevia nurjia silmukoita.





Parempaa kuvaa joskus, kun oikeasti in action.

Pääsen muuten UV-bileisiin, jeiij! Eli en joudu istumaan kotona perunasalaatin edessä hienojen juttujeni kanssa, joista oon vihjaillut. Tosiaan, krapulasta selviämisen jälkeisessä postauksessa sitten näette. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti