04 joulukuuta 2009

Taas on talvi ja pia on joulu

Tsau! Olin eilen lääkärissä taas kerran raivostuttavan atooppisen ja allergisen ihoni takia. No sain taas reseptit tsiljoonille rasvoille ja suosituksen lähteä lomamatkalle etelään. Voi että, se kyllä kelpais!! No lääkäri ei kuitenkaan voinut ihan määrätä sitä etelän matkaa, eikä rahatilanteenikaan sitä minulle suo, mutta katsoin ikkunasta ulos, ja totesin, että heei Arskahan se siellä möllöttää ihan kirkkaalta taivaalta. Sama kai se on, että paistaako se aurinko kylmällä säällä vai lämpimällä, kai siitä silti vitamiinit irtoaa. Niinpä lähdin reippailemaan kohti aurinkoa, siis kirjaimellisesti otin suunnan sinne, missä ei näkynyt varjon varjoa, ja napsin muutamia kuvia naamani imiessä aurinkoa (krhm..??). Tällainen alkutalvi on niin kaunis, kun ei oo vielä lunta ja kasvit on vaan sellasen hileen peitossa. (tänään on taas niin masis sää, ku on pilvistä ja tuulee)





 


 






Teitä kiinnostaa ihan suunnattomasti, millasissa vaatteissa Helly ulkoilee, joten:




huomatkaa vasemman jalan ällöttävä, luonnoton asento, näyttää ihan irtonaiselta!!

Mulla oli kivoja kuvia ton michelin-ukkotakin yksityiskohdista, mutta ne on jotenki mystisesti kadonneet kamerasta. :( Enivei, takki on Luhta-merkkinen ja näin ollen harvoja omistamiani suomalaisten merkkien vaatteita.


Kuten varmaan huomasitte, la dolcezza on siirtynyt takaisin tavalliseen blogimalliin, leveään sellaiseen. Siinä vanhassa ärsytti kirjoitustilan kapeus ja reunakuvion levottomuus. Ja yhä on voimassa tarjous, että joku saa tehdä uuden bannerin! ;)


Monet bloggarit, siskonpoikani mukaan lukien, ovat julkaisseet joululahjatoivomuksensa blogissaan olettaen, että joulupukilla olis aikaa lueskella blogeja. No mulla kerkee ennen joulua olee vielä synttärit, joten mulla on tuplaten syytä kertoa, mitä toivon lahjaksi.

Nämä haluaisin:




 

 



 eli musiikkia musiikkia, pelkkää musiikkia ja lisäksi



en oo vielä yhtään syönyt tänä jouluna!! jouluhan siis alkoi kuukausi sitten



tämän heitin kärryihin ollessani äidin kanssa jouluostoksilla, eli tämän saan varmasti:

  




 tämän tarvitsen ja mahdollisesti myös saan:




allergiselle sopivat peitto ja tyyny, jes!


 Mulla on tosiaan ens viikolla synttärit, enkä tiedä yhtään, mitä tekisin silloin! En jaksais bailaa, haluisin vaan juoda glögiä ja pelata Party Aliasta. Jänniä (lue: edullisia) synttärienviettoehdotuksia otetaan vastaan.
 Ens postauksessa palataan taas aiheeseen, moido!

2 kommenttia:

  1. Wau, tosi hienoja luontokuvia. Olet kehittynyt! Teoriassa mä voisin tehä sulle bannerin, jotta pysyis taidot yllä virkavapaan ajan... Eri asia onkin sitten se, milloin ehtisin toteuttaa. Keskustellaan asiasta vaikkapa jouluna :)
    -sis1-

    VastaaPoista