12 joulukuuta 2009

Hellyn hurjat 19-vee synttärit

Huh, mikä ähky. On tässä muutama päivä tullu vähän naaaautiskeltua kaikkia herkkuja. Tänään oli mee lippukunnan johtajien pikkujoulut, ja oltiin syömässä. Eilen menin koulun jälkeen muutamalle ja vetelin samalla vähän erilaisia friteerattuja herkkuja.
Vietin tosiaan torstaina synttäreitäni, ku ne kerta sinä päivänä oli. Ja nimenomaan minä vietin, me, myself and i. Viime vuonna oli kauheet bailut, mut en jaksanut nyt järkätä mitään, en ees sen vertaa, et olisin tekstannu kavereille, et pannu on kuumana ja kakkuakin saa. Ei, olin niin porsas, että herkuttelin vain itse (tai no, myöhään illalla tuli yks vieras, mut hän oli kovin pieniruokainen). En silti ole mitenkään pettynyt syntymäpäivääni, päinvastoin. Se oli täydellinen. Pienestä sitä tuleekin onnelliseksi.

Hellyn täydellisen syntymäpäivän resepti:



1. Juustoja. Mmmmmmm. Nyt tyydyin aika vähään juustomäärään, sillä mulla oli vain valkohomejuustoa ja vuohenjuustoa, ja niitäkin ihan naurettavan pienet annokset (vrt. haarukan kokoon). No okei, hain mä lisää, mut on se pientä verrattuna siihen, et on tultu yhen mun ja juuston yhteisen ystävän kanssa vedeltyä 600 grammaa yhden elokuvan aikana, daidadaiii.

2. Itse leivottu porkkanakakku. Rakastan porkkanakakkua ihan mielettömästi, mut en ollut koskaan aikasemmin itse koittanut tehdä. Alottelijan tuuria, sehän onnistu! Äiskä kyllä sanoi, että kuorrutteen tomusokerimäärää (puol kiloa) olis pitänyt vähentää ohjeesta, ja että hän oli muka maininnut siitä kyllä, mut multa menee tollaset tyhmät sokerinvähentämisjutut ohi korvien.





Miten niin lavastettu kuva? :D



3. Muotilehti. Se fiilis, kun saa käsiinsä uuden lehden, joka on täynnä kuvia ja juttuja, joita ei oo vielä nähnyt... Se on sitä jotakin. Totta kai Voguea kaipasin täydelliseen syntymäpäivääni, mutta lähikaupassa ei sitä ollut tarjolla. Pitää todeta, että tällä kertaa toi kylkiäisenä tullut H&M:n lehti oli inspiroivampi kuin itse Elle...

4. Glögi. Vaikkakin valkkari olis maistunut juustojen kyytipoikana paremmin.



5. Puoltoista tuntia suomalaista tositeeveekilpailuohjelmaa nimeltä Muodin huipulle. Ette varmaan oo koskaan kuulleet siitä. Ainakaan tässä blogissahan siitä ei oo jauhettu. Onneks se sarja loppuu ens viikolla, nimittäin en haluu, että ketään finalisteista voittaa, enkä kestä sitä vääryyttä, mikä koettiin viime viikon jaksossa. Olin siis ihan varma, että Jarno ja Mirkka on varmasti finaalissa, ja mietin vaan, että ketähän kolmas sinne menee... Tuomarit on puusilmiä!!


 Ja ku Jarno on viel nii ihanaki<3

6. Se, että sain kuitenkin jotain sosiaalista vipinää syntymäpäivääni, kun ystäväni tuli töiden jälkeen pelaamaan kierroksen Party Aliasta. Ja toi mulle joulusuklaata!! Saatoin hieman etukäteen vihjata toiveestani..


Jaksoin ottaa vielä muutamat poseerauskuvat, jotta varmasti tiedätte, miltä näytin yksin syntymäpäivänäni. :)




Villasukat kuuluu asiaan.




 
 hame - UFF






Oon tässä vähän fiilistellyt tota Jamie Cullumin versiota Rihannan Don't Stop The Musicista. Se on niin erilainen, kun se on tietty Jamien jazztyyliin sovitettu. Meinasin sanoo, että se on parempi, kun alkuperänen, mut tosiaan versiot on niin erilaiset, ettei niitä oikeen voi verrata. Melkein meen ostamaan Jamien levyn synttärilahjarahoilla.

Huomenna on kiireinen päivä, ja mun tuskanhiellä väännetyt paperinarupallot pääsee myyntiin. Pitkä juttu. Hyvää yötä! xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti