21 joulukuuta 2009

Tip tap

Kävin tänään kaupungilla iltapäivällä keskellä vilkkainta jouluhulinaa. Kamalaa, miten stressi ja kiire näkyvät katukuvassa näin joulun alla. Kutokaa ihmiset villasukkia joululahjaksi, ni ei tartte pyöriä siellä kaupoissa ressaamassa! Ja mitäs muuta me itse olimme ostamassa kuin joululahjoja.... Ja "vähän" (noin kilo) juustoja jouluksi. Tällaiselle juustohirmulle niiden näkeminen jääkaapissa kolmen päivän ajan ilman, että niihin saa koskea, on yhtä kiusaa. Mutta jouluaattona odotus palkitaan. Muut odottaa lahjoja, Helly odottaa vaan ruokaa.

Juustoja oli onneksi myös ystäväni tupareilla lauantaina. Valko- ja sinihomejuuston lisäksi oli muutama pikkuinen herkkujuusto ja vihreä pestojuusto. Okei, tän ei pitänyt olla mikään ruokablogi, mut pistetään nyt vielä kuva.


Oli siellä rehujakin, mutta mä keskityin enemmän tuohon juustopuoleen.
Juomana oli hieman krhm erikoisen jälkimaun omaavaa boolia, Pörriäistä ohjeen mukaan, jota oli jälkimausta huolimatta tietty juotava muutama lasillinen.


Kuohuviiniäkin kilisteltiin. Toi on siis alkuillasta, kun meitä oli vasta 3. Kokonaismäärä tais olla 13, eli jokaisella oli n. 2 neliömetriä tilaa käytössä. :)



Miten monella eri tavalla voi pitää kuohuviinilasia kädessä?

En oikeen kehdannut ottaa ihmisistä kuvia, ku oli melkein kaikki ihan uusia naamoja. Saati sitten, et olisin kehdannut kaikilta kysyä, et "saanko hei laittaa näitä mun blogiin". :D

Ja näissä vetimissä hilluin:

Varoituksen sananen! Mulle tuli ihan kaamee kiire taas vaihteeks, ja ehdin ottaa niin vähän kuvia, ettei julkaisukelpoisia ole kovin montaa, ja nekin aika luokattomia. Otan yleensä siis kymmeniä kuvia, sillä niin harva niistä onnistuu. Hovikuvaajan paikka avoinna!









Jaa ei ollu näköjäs yhtään kokovartalokuvaa. Farkut on oikeesti nykyään tohon puoleen sääreen.

farkut - ikivanhat, itse kloritella ja raastimella muokkailtu
toppi ja kaulakoru - H&M
henkselit - Beyond retro, London
sormukset - JC, H&M, GT (häpeäpilkkuni)




 

Oon erittäin tyytyväinen tähän tuunaukseen, sillä kloriten kanssa täytyy aina varautua mokiin. Sitä kun ei oikein voi paikata, jos sitä lorahtaa vähän liikaa. Käytin farkkuja niin paljon viime kesänä, että reiät alkaa jo repeillä vähän liian suuriksi. Kulutan kaikki farkut aina ihan loppuun asti. Josta tulikin mieleeni, että mulla on edelleen yks farkkuprojekti tuolla ompelupöydällä odottamassa. Jos vaikka joululomalla viimeistelis sen...





Kutrit laitoin tollaselle epämääräiselle sykerölle. Halusin asun kanssa ehdottomasti hiukset jotenkin kiinni, mutta niskan huonoihoisuuden takia en voinut niitä ylös laittaa. Tuollainen kompromissi syntyi, ja olin oikein tyytyväinen kampaukseen. Nyt kun juurikasvu alkaa lähentyä ennätystä, en voi mitään kovin sliipattuja kampauksia pitää. Sekasotkussa tyvikasvu ei niin helposti erotu. Jos joku ihmettelee, että miksen sitten mee kampaajalle, niin syy on nää iho-ongelmat. Kyllä terveys menee nyt tässä kohtaa kauneuden edelle. :)
Pinnillä kiinnitetty pinkki sulka on JC:stä ostetusta korviksesta, jonka pari meni hukkaan kesällä.












erikeeper





 





Tunnelmallista joulunodotusta. xx

1 kommentti:

  1. rakastan noita henkseleitä!!
    täällä on nii paljo vaatteita, mistä sä tuut mielee. ja paljon juustoja, mitä varmasti rakastaisit!! merry X-mas u 2 helly<3
    xxxx

    -ÄMJ-

    VastaaPoista