15 joulukuuta 2009

Kaikkee sälää

Eilen palo sitte tuntuvasti rahaa kaikkeen turhalta tuntuvaan.. Meillä oli partiossa pikkujoulut, siis ihan vaan meidän vartion eli minä ja 12-vuotiaat tytöt, ja kaikkien piti tuoda joku pieni lahja. Ajattelin tehdä itse jonkun korun, ja lähdin hakemaan jotain tarvikkeita, mut sit vähän innostuin ja ostin itelleni vaan jotain hiuskoristevärkkejä, ja missasin bussin, enkä ehtiny tekemään sitä korua, joten kävin vaan Glitteristä ostamassa sellasen lumihiutaleavaimenperän, joka oli kyllä aika hieno. Mäkin sain hienon pikkujoululahjan:




Yks tytöistäni oli väsännyt tällaisen sulosen kännykkäkorun. Kuvan väritys on vähän väärä. Tuo sydän on violetimpi ja vähemmän vaaleanpunainen.


Menin illalla viel kaverin luo teelle ja rupattelee, ja hänel oli ihania teekukkia, jotka aukee siel vedessä. Ihan ku Marie Antoinettessa!







 




Tänään oon tehnyt vähän kortteja:






(liima kuivuu näkymättömiin, älkää pelätkö)



Tässä niitä paperinarupalloja, joita väsäsin hiki hatussa myyjäisiin. Ostin niistä suuren osan itselleni. :D










Tällaiseen tuhlasin nappikaupassa:




Tota isoa nappia ja valkoista sulkahärpäkettä olis tarkotus käyttää hiuskoristeessa, jonka aion valmistaa jouluksi tai viimeistään uudeksi vuodeksi.





Parvekkeen lasi. Oon maailman huonoin kuvaamaan jääkiteitä, anteeks.


Monilla alkaa tässä piakkoin loma. Ottakaahan rennosti ja nauttikaa lumesta, niin kauan kuin sitä riittää.
Mä ajattelin viettää valkoista joulua, vaikka lumet sulaiskin.... Tuon sitä valkeutta sitten paperinarupalloilla ynnä muulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti