24 tammikuuta 2010

Red carpet

Taas on se aika vuodesta, kun saa ihastella (ja kauhistella) erilaisten viihdealan gaalojen pukuloistoa. Jälleen oli palkattu sekä hyviä että huonoja stylisteja Golden Globe-gaalaa varten. Tässä joitain mun omia arvioita naisten onnistumisista gaalatyylissä.



Olivia Wilde in Gucci.
Avarakaulainen mutta elegantti iltapuku on kaunis, ja sopii väriltään hyvin Wildelle. Asusteet olisin valinnut toisin, mutta meikki ja kampaus ovat mielestäni onnistuneet.



Mariah Carey in Hervé Léger by Max Azria 
Kaula-aukoista puheen ollen! Carey kyllä säteilee kauniisti, mutta iltapuku on aivan väärän mallinen hänelle. Helman olisi pitänyt olla leveämpi, jotta se tasapainottaisi leveitä hartioita ja rehevää rintamusta. Nyt lantio näyttää todella kapealta ja vaikutelma on hieman amazoninaismainen..



Jennifer Aniston in Valentino
Taattua Valentinoa. Anistonin hiukset ovat legendaariset, mutta tämän puvun kanssa olis paremmin sopinut nuttura. Nyt kaulan alue tuntuu liian raskaalta, vaikkakin pitkä halkio keventää fiilistä.




Mo'Nique in Reem Acra
Mo'Nique säteilee kilpaa pystinsä kanssa. Tässä on aivan nappisuoritus siitä, kuinka valitaan oikean mallinen mekko omalle kropalle. Kurveja ei ole peitelty millään ylisuurilla kaulushärpäkkeillä tai hihoilla, jotka todellisuudessa vain korostavat suuria muotoja. Laskosten tuoma pysty"raidoitus" tuo lisää pituutta. Värikin on loistava. Jotain asu silti kaipaa. Ehkä isot korvikset olisivat olleet paikallaan.



Penélope Cruz in Armani Privé
Penélope on aina ihana. Hiukset, korut.. kaikki täydellistä. Oon muutenkin tuollaisten merenneitomekkojen fani.



Drew Barrymore in Atelier Versace
En oikein ymmärrä tuota lantiolla olevaa uloketta. Olkapäällä se näyttää hyvältä, mutta lantiolla näyttää lähinnä ylimääräiseltä, ainakin tästä kuvakulmasta. Pitäis nähdä toisesta suunnasta, että miten se jatkuu. Nude on värinä aina vähän hankala, ja sopii mun mielestä parhaiten tummaihoisille.



Anna Kendrick in Marchesa
Tästä mä tykkään. Liian vähän näkyy kuviollisia kankaita iltapuvuissa. Tuo punainen juttu kyljessä on käsittääkseni Haitin maanjäristyksen (apua, miksikä niitä sanotaan??) muistonauha tm. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan.



Christina Aguilera in Versace
Suora polkkatukka sopii Christinalle mielettömän hyvin! Viime aikoina hänellä on aina ollut joku 40-luvun lainekampaus. Siis voitteko uskoa, että tää on se sama nainen, jonka tyylitaju oli uransa alkuaikoina... no.. sitä ei ollut. Ja tässä todiste siitä.


Tän vuoden Golden Globet eivät olleet mitään värien juhlaa, eikä ollut mitään oikein säväyttäjiä.
Lisää kuvia gaalan punaiselta matolta style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti