22 marraskuuta 2009

"Antakaa minulle museo, niin minä täytän sen."

Hei kaikki hunajaiset, blogiini addiktoituneet höppänät ja muut lukijat. La dolcezzan hiljaiselolle ei ole sen kummempaa selitystä. Olen viimeisen viikon aikana lähinnä tutkiskellut muita blogeja, ja yrittänyt samalla miettiä, mihin suuntaan minun tulisi omaa blogiani viedä. Kaikki kehittävät ja asialliset mielipiteet ovat erittäin tervetulleita! Kommentteja siis kehiin!

Matkustin eilen Helsinkiin katsomaan Ateneumin Picasso-näyttelyä. Jono oli kymmeniä metrejä museon ulkopuolella, mutta eteni onneks nopsaa! En muistanutkaan, kuinka ahdas ja sokkeloinen paikka Ateneum on, ja väentungos olikin todella ärsyttävää. Oon viime aikoina käynyt lähinnä modernin taiteen museoissa, joissa tilaa on yllin kyllin sekä teosten edessä että sivuilla (tarkoitan, ettei teokset ole ihan vieri vieressä). Oon nähnyt Pablo Picasson töitä aikaisemmin tänä syksynä Lontoon Tate Museum of Modern Artissa, mutta noin laajan elämäntyön näkeminen oli hurjaa. Picasso ehti 91 vuotta kestäneen elämänsä aikana tuottaa monen moista muutakin kuin kubismia.
Pari mun suosikkia:


Célestina (silmäpuoli), 1904



 
Olga nojatuolissa, 1918




 

Dora Maarin muotokuva, 1937
 
 

Ähäkutti, siellä ei tietenkään saanut valokuvata, joten netistä metsästetyillä otoksilla mennään. No ihme, että muhun vetos ne naiskuvaukset, joissa naisilla on vaatteet päällä (ne ovat harvassa Picasson töistä).

Se siitä taidelatauksesta.


Selailen tässä Urban Outfittersin Sale-osiota, ja syttyi rakkaus. Ensisilmäyksellä.





 

Saatan ehkä tarvita tuon tunikan. Se maksaa vain 15 euroa.. Valitettavasti postimaksut ovat 18,95 euroa, joten se siitä. Kudon sitten itse!


Britti-Voguessa on taas joku maailman kaunein kansi joulukuun numerossaan.





Perjantaina oli Victoria's Secretin muotinäytös New Yorkissa. Yllättävän "pliisua" verrattuna aiempien vuosien valtaviin siipi- ym. härpäkkeisiin. Taantuma vaikuttaa tälläkin alalla. Kuvat Vogue.co.uk



Heidi Klum

 

 Rosie Huntington-Whiteley




Ana Beatriz Barros
 
 

Chanel Iman
 
 

Doutzen Kroes
 
 

Miranda Kerr
 
 

Marisa Miller

1 kommentti:

  1. Ihana on blogisi sinun. Yksi ehdotus olisi: skannaa niitä sun omia luonnoksia ja laita näytille! Ei tietenkään niitä mitä kilpailuihin aiot lähettää, mutta onhan sulla "pöytälaatikossa" varmasti muitakin?
    -sisko1-

    VastaaPoista