23 tammikuuta 2012

Äänioikeutettu, kakkuoikeutettu








Tänään oli aika hirveä päivä (alkoi hyvin, loppui ei-niin-hyvin), mutta kerron siitä seuraavassa postauksessa, sillä haluan hetkeksi palata eiliseen kivaan päivään!

Äänestämisen jälkeen menimme Coffee Houseen vaalikahville, sillä muuta kahvilaa ei ollut sunnuntaina auki. Valitsin juomaksi ikisuosikkini Café Au Lait'n ja herkkupalaksi pähkinä-juustokakun. Na-am.

Päivä jatkui loistavasti kahdella jumpalla ja vaalivalvojaisilla. Valvojaisissa juotiin smoothieta ja katsottiin West Side Story. Valvominen tapahtui siis hieman sivusilmällä (klo 22.30 Hesarin sivuille, "aijaa tollanen tulos!").  Oikein kivasti äänesti Suomen kansa minun mielestäni. Toisella kierroksella taidamme laajentaa vaalikahvit vaalilounaaksi.

Hyvä, että löysin tuon pinssin, sillä sen sanomaa tarvitaan nyt kipeästi, kun pitäisi viikon aikana saada valmiiksi lastenvaateportfolio, tuotteistamisraportti, enkun esitelmä, vaihtohakemus ja eräs mallistosuunnitelma, josta kerron lisää myöhemmin. Nii, ja joku designviikkoki tulossa, jonne pitäis näytös järjestää. Ja sinne yks fantasia-asu tehdä. Mut ei auta, no work without work!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti