30 tammikuuta 2012

Mandag








Aamulla oli vaikeuksia löytää sinistä viivaa lämpömittarista, sillä melkosen alhaalle se oli painunut! Kaksnelosen kohdalta se viimein löytyi, joten turkkipäivä oli jälleen. Mietin pitkään, laitanko toppahousuja, ja päädyin jättämään ne väliin. Bussilla kuljin kuitenkin koko päivän!

Oli taas melko masentava maanantai, mutta mitä muutakaan voi olettaa, kun oli hammastarkastus ekaa kertaa X vuoteen. Torstaina kutsuu kidutuskammio = hammaskivenpoisto. Verenpaineen mittaus on kivuliainta mitä kestän ilman kyyneleitä, ja sekin menee siinä rajoilla. Kipukynnys... on.

Ettei päivä ois mennyt aivan synkistelyks, laitoin mustien vaatteiden päälle uuden kirppislöytöni! Hintalappukin oli pitsikaunottaressa vielä paikallaan, joten 8 euroa maksoin hänestä ihan mielelläni. Normaalisti mulla on topeissa ja tunikoissa kirppiskipuraja sellanen vitonen, mutta löysin myös ihanan kauluspaidan (kermanvalkea tällä kertaa!) kahdella eurolla kompensoimaan hintaa. 

Huomenna pitää vaan saada valmiiksi vaihtohaku, lastenvaateportfolio ja yks mallistoportfolio, johon liitteeksi suunnittelijaesittely ja kuva, sekä englannin esitelmä. Ihan tiukka päivä tulossa. Onneks menen PÄÄyliopistolle ja vasta iltapäivällä sinne kirottuun evakkopaikkaan. Jotain positiivista. 

Nyt tekis mieli laskiaispullaa ja kaakaota. 

Heikko hetki, jonka täten jaoin kanssanne. 

Parempaa viikon loppua!

1 kommentti: