31 tammikuuta 2012

Pää jäässä





Hui! Toivottavasti ekan kuvan pelottavuus hieman kompensoituu alemman kuvan pyhäkouluilmeellä! Otettiin tekstiilisuunnittelijatyöparini kanssa toisistamme kuvia yhteisen mallistomme suunnittelijaesittelyyn. Mentiin kapinallisin elkein pian remontiin joutuvan F-siiven kellariin, jossa oli hyvää sinistä seinää taustaksi. 

Valitsin kuvauspäivänä ylleni uuden kirppispaidan. En sitä ehtinyt pestä, mut ei se kovin pahalta haissut! Tiedän, että pitäis aina pestä kirppikseltä ostetut vaatteet ennen käyttöönottoa, nyt varsinkin, kun kuulin meidän englannin opettajalta jonkun karseimman jutun ikinä!!! Siihen liittyy ruumis, hautajaisvaatteiden palautus kauppaan ja uusi omistaja...... Vähän kyllä oudosti hilseili mun iho tänään nyrkkeilyssä, mutta luulen (toivon!) sen johtuneen vain 28 asteen pakkasen ja hien yhdistelmästä... 

Jotain Lapissa asumisen vaikutuksia käyttäytymisessäni on huomattavissa, sillä huomaan aamulla miettiväni, laitanko farkkujen alle yhdet vai kahdet legginsit, kun lämpö(kylmyys)mittari näyttää -28 celsiusastetta. Laitoin yhdet. Viime talvena käytin sentään toppahousuja joka päivä.

Nyt herää kysymys, että mitäs helkkaria mä teen vielä hereillä tähän aikaan, kun säädin herätyksen kuuden ja puolen tunnin päähän. Lisään vielä "virallisen" kuvan, joka siis johonkin nettisivuille jossain vaiheessa ilmaantuu.



Tuollanen teennäinen katse kaukaisuuteen -kuvahan siitä tuli, mut onpahan hyvät poskipäät. Kiitos Terhi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti