07 tammikuuta 2012

-

Hei vain, ja hyvää vuotta 2012! Itsehän vietin vuodenvaihteen DJ-kopissa mitä mahtavimmassa seurassa. Ilta voitti vuodentakaisen vastaavan pistein 100 - 0: DJ-koppi vs. kylpyamme, minä ja muut vs. vain minä, loistava musiikki vs. Sex and the City, ilmanen viini vs. kallis kuohuviini, ja lista vain jatkuu. Vuoden ensimmäinen päivä meni multa vähän ohi, sillä nukuin puoli neljään asti. Mihinkään jatkoillehan en mennyt, vaan sairastelun ja töissäkäymisen aiheuttamat univelat tuli kuitattua. 

Tuoreen vuoden kunniaksi tein kuten monet muut, ja lupasin itselleni pitää parempaa huolta itsestäni. Sekä fyysisesti, henkisesti että taloudellisesti. Perjantai oli kuitenkin vielä rappiollinen päivä kaikin tavoin. Kävimme ystäväni kanssa testaamassa uuden japanilaisen ravintolan. Otimme molemmat tylsästi sushiateriat, vaikka piti kokeilla jotain uutta. Mut ens kerralla sitten. Eli joskus parin kuukauden päästä, kun palkitsemme itsemme jostain hienosta suorituksesta.. Japanilaisesta siirryimme vielä toiseen ravintolaan jälkkärille. Jäätelöä totta kai. Ei haluttu vielä mennä baariin, vaan kävimme mun luona välietapilla. Pitihän vanha viinapullonloppu tuhota ennen hyvän elämän alkua. Sitten menimme pariksi tunniksi vakipaikkaan istumaan, ja ihmisten ajoissa nukkumaan, sillä taas oli töitä. 

Graafisella ilmeellä mentiin. Ah, kaamos ja valokuvaus..






Ai niin! Tuon värinen tukka tällä hetkellä. Punaisuus on tiessään, ja ruskealla kera vaaleampien raitojen kanssa mennään. Innostuin tuollaisesta viivasuorasta jakauksesta ei-ihan-mutta-melkein keskellä päätä.
Silitin kyllä tuon tunikan helmassa näkyvän taitoksen välietapin aikana..



Uus vuosi lupaa kaikkea mielenkiintoista, mutta myös kovia paineita. Pitäis vaihto-opiskelupaikka hommata, näytös järjestää ja kursseista selviytyä. Kesäsuunnitelmat ovat vielä ihan auki. Huh.

Otan kuitenkin alkavan arjen (lomallahan kuului paiskia sata tuntia töitä?) vastaan positiivisin mielin. Luvassa näin alkuun ainakin DJ-keikka, puutarhajuhlat ja design-viikko. Tervetuloa hyvän elämän vuosi 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti