16 syyskuuta 2009

Hip hei!

Olen Helena eli Helly ja toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan ja katselemaan ja tutkimaan kaikilla muillakin aisteilla blogiani, joka toivottavasti kasvaa epämääräisestä teksti+kuva+teksti+kuva-hässäkästä miellyttäväksi muotiblogiksi.
Tämä on ihkaensimmäinen blogikirjoitukseni koskaanikinämissään, ja kuten aina: alku hankalaa. Mietin yksin ja kavereiden kanssa (niistä ei kylläkään ollut minkään valtakunnan apua tällä kertaa), minkä nimen antaisin uudelle pienokaiselleni. Monen mutkan kautta päädyin hyvinkin mitäänsanomattomaan "la dolcezzaan". La dolcezza on italiaa ja on suomen kieleksi "hellyys", ja siinähän se vitsi sitten piileekin.
Kuteista ja kauneudesta on siis aikomukseni kirjoittaa ja kuvittaa, ja huumorin kukkaakin yritän kastella mahdollisimman huolellisesti. Kerron itsestäni myöhemmin lisää, sillä nyt alkaa olla jo kiire, ja haluan kertoa hieman eilisestä. Todettakoon tässä vaiheessa, että vaikka nyt kirjoitan suloisella suomen kirjakielellä, saattaa jotkin tulevat tekstini olla ihan vaan Porin murteella(Ettette ihmettele, onko kirjoittaja vaihtunut).

Seuraavaa puin ylleni eilen:



Lätsä: Maanalaisesta monta vuotta sitten, muistaakseni 5 eurolla lähti
Karva: synttärilahjaksi Jennalta, Vila
Musta kimalle(oikeesti, vaik ei näy)neuletoppi: ehkä Saksasta...
Beige kauluspaita: perintöä siskolta (en tiedä kummalta)
Farkkushortsit: kirppislöytö, 4 euroa
Vyöksi sidottu huivi: isoäidiltä
Sukkikset: Lindex
Villasukat: isä osti joltain tädiltä
Kengät: Andiamon alesta joskus, 30 e
Laukku: kirppislöytö Tampereelta, 2 euroa (muistaakseni), Mango

SIIS, ihan sikahalpa asu, vaikka oli noin paljon osia!

Tiedän, kuvat ovat aivan järkyttävän huonolaatuisia, sillä jouduin ottamaan ne itselaukaisijalla. Lupaan "palkata" jonkun kuvaajan itselleni. Naaman plurrasin, koska ilmeeni oli hirveä, ja ihoni myös. Minulla ei siis ole mitään salattavaa. Eniveis, tolla asulla oltiin liikenteessä grafiikan tunnilla ja kirpparilla, tosin karvakaulusta ei voinut pitää, kun oli niiiiiin kuuma. Villasukatkin olis voinu jättää pois..
Poriin avattiin eilen uus kirpputori! En muista oliko sillä jotain nimeä, mutta lupaan tarkastaa sen tänään. Jos ennen löysit alkoholiliikkeeseen, löydät nyt sen paikalta kirpparin. Hyvän sellaisen. Raahasin kirpparille isosiskoni ja pikkuveljeni, jonka kaitsemisen takia en ehtinyt ihan hirveän hyvin perehtymään koluamiseen, ja käteeni jäi vain kaksi laukkua:
Tämä ruskea kaunotar maksoi 2 euroa, ja lahjoitin sen heti äidilleni, sillä se on enemmän hänen tyyliään.























Pinkki laukku maksoi naurettavat 50 senttiä, ja lupasin hänelle jo matkan Englantiin kanssani ensi kuussa. Siellä on hyvä olla laukku, jonka saa käännettyä eteen vorojen välttämiseksi.

Nyt on jo kaamee kiire kaupunkiin, ja olen vielä puolipukeissa! Vähän liian vaikeaa blondille tämä bloggaaminen. Nuo kuvat eivät nimittäin tottele, ja siksi tämän ekan kirjoituksen ulkoasu on säälittävä. Yritän illalla treenata kuvanveiston jälkeen. Nyt pukemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti