30 syyskuuta 2009

Tylsä postaus. =(

No voi perseensuti. Sade loppu, ja nyt on jo keskiviikko. Tarkoitan siis, että eilen ei satanutkaan enää kun läksin ulos, joten kumikengät jäi sisälle. En siis tarkkaillut ihmisten käytöstä/pukeutumista sadesäällä. Siinä meni hyvä tutkimusaihe! Tänään puolestaan paistoi aurinko täydeltä taivaalta kun lähdin, mutta kuvanveistotunnilta poistuessani oli ihan märkäplitsplöts maa. Voisko tää syksy olla vähän vähemmän ailahtelevainen? Ihan ku naiset.

Ei mulla sit muuta, koska tänään oli tosi huono kuvakatselmus. Oli muuten tylsääkin tylsemmät vaatteet. Farkut, musta poolopaita, jonka päällä musta neule. Laitoin ko. tylsyysasun, koska vein yhden työhakemuksen paikan päälle, ja halusin näyttää mahdollisimman mitäänsanomattomalta ja normaalilta. Oli mulla tosin se Nümphin violetti takki (Carlings), joka saattaa joidenkin mielestä olla räikeä. Eräs miespuolinen ystäväni lähetti joskus tekstarin vain sanoakseen: "karu takki". !!! Vai oliks se raju.

Ja jälleen kerran vuosisadan huijaus: laitan sittenkin kuvia! (tässä esimerkki siitä ailahtelevasta naisesta...)
Eilinen ulkoasuni oli tämän kaltainen miinus kumisaappaat, jotka ressukat odottivat kiltisti kotona.







Takki - Carlings (ostettu samanaikaisesti violetin Nümphin kanssa - valinnanvaikeus - ostin molemmat, yhteishinta alle 100 e)
Huivi - äiskän

Takissa on joku maailman sulosin vuorikangas. Tuossa takaperinkuvassa se näkyy aavistuksen.

Ei tarvitse kiittää yliannostuksesta keltaisia kumisaappaitani. Ilo on minun puolellani.




Tää oli vahinkolaukaus, kun ei ollutkaan itselaukaisija päällä, mutta siitäpäs sainkin soman kuvan perhosrintaneulastani, jonka löysin ikivanhasta korurasiastani (18-vuotiaalle ikivanha on yli 5 vuotta vanha). Sieltä löytyi muitakin aarteita, kuten pandapinssi ja kaikkia äklön värisiä muovikoruja.




Päivän asuni ainoa kunnon yksityiskohta, ja siitäkin otettu kuva on ihan pyllystä. Villatakki kirpparilta, merkkinä Vila.

Tätä kirjoittaessani kuulen viereisestä huoneesta uhkaavia ääniä. Kuulostaa siltä kuin joku katsoisi Big Brotheria, tuota oikeilla ihmisillä pelattavaa Simsiä, joilla on koko ajan vapaa tahto-asetus päällä (ihan ite keksin vertauksen). Oon katsonut tällä kaudella yhden jakson kokonaan, ja se riittäköön. En ole oikein koskaan saanut mitään nautintoa siitä sarjasta. Ja tv-ohjelmien tarkoitus on antaa joko tietoa tai nautintoa. Miks en tehnyt tätä blogia VUODATUS.net:iin?

Nightynight!! xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti