29 syyskuuta 2009

Singin' in the rain

Näin sateisena päivänä voisinkin esitellä omat sateeltasuojautumisvälineeni. Sadehan ei todellakaan estä mua lähtemästä ulos, vaikka sitä tuleekin käytettyä joskus tekosyynä kaakaon juomiseen/suklaan syömiseen, peiton alle käpertymiseen ja hömppäohjelmien katselemiseen. Tänään oon menossa ihan ihmisten ilmoille, joten en aio laittaa sadetakkia ja -housuja (niitä käytän vaan partiojutuissa), mutta ihanaiset saappaani kylläkin.




Kumpparit ostin viime RMJ:tä varten, johon Evan kanssa vannoimme suojautuvamme sateelta. Eva osti samanlaiset vaaleanpunaisena. Loppuviimeks ihan litimärkinä siellä oltiin, ja kumisaappaat jäi käyttämättä. Ekan kerran keltaiset ihanuudet pääsi tositoimiin partioleirillä heinä-elokuussa. Kumpparit oli partiojutussa myös viime viikonloppuna, joten ne on vähän kuraset..
Kumisaappaat Citymarket 19,90 e (muistaakseni)
Keltainen mekko Vero Modasta (harvoja Vero Modasta viime vuosien aikana ostamiani vaatteita)

Kumisaappaiden kaverina taistelussa märkyyttä vastaan toimii tämä Pariisista keväällä 2008 ostamani leopardikuvioinen sateenvarjo. Ihmeen hyvin on pysynyt ehjänä, sillä yleensä hajotan sateenvarjot siinä ekassa kunnon myräkässä.



En tajua, miksi ihmiset valittavat niin paljon sateesta. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että tuuli on huomattavasti ärsyttävämpi. Hiustenlaiton voi unohtaa, ja mulla on ainakin niin herkkissilmät, että ne vuotaa ku seula, jos niihin menee liian voimakkaasti ilmaa. Joten ripsarinki saa unohtaa.
Okei, myönnetään, ei monen päivän jatkuva sade kivaa oo. Se pistää jo ketuttamaan, ja viimeistään kolmannen päivän kohdalla tulee kysymykseen yhdistelmä peitto+suklaa+hömppä.

Te kaikki, jotka pelkäätte sadetta ja luulette olevanne sokerista tehtyjä (pah, ette muuten ainakaan maistu sugarilta), laittakaa kunnon kumipuvut päälle ja etsikää houkuttelevimmat (lue: syvimmät) sadelätäköt, ja pläts! vaan, ja jo on kivaa. Toimii yksin tai kaverin kanssa.
Toinen hyvä sadesään tekeminen on mennä hankkimaan autoilijoille sakkoja. Tai jotain korvauksia mitälie. Menee vain vilkkaan autotien viereen seisomaan, ja varmistaa vielä, että tiellä on sopiva lätäkkö, johon auton renkaat sopivasti osuu sellaisessa kulmassa, että kastumisesi on taattu. En tiedä, miten se korvausvaatimus tosi asiassa toimii, vai onko se vaan autokoulun pelottelukeino, jotta ajettais hiljempaa.. Kuinka paljon voi aiheesta poiketa??? Muotiblogi, paskanmarjat......
Säästä vielä: Lapissa on satanu jo lunta!!! Pakko päästä sinne Rovaniemelle!

Aion tarkkailla tänään kaupungilla ihmisten sadepukeutumista ja -käyttäytymistä. Raportoin illalla!

3 kommenttia:

  1. Onko sulla sitten henkselimalliset sadehousut, kun et kehtaa niitä pukea ihmisten ilmoille?

    VastaaPoista
  2. Vieläkö sinulla on nämä keltaiset kumpparit ?
    Aika arka väri,jos ovat jääneet jo vähemmälle käytölle,voisitko vaihtaa ne uudenkarheisiin hai-saappaisiin?
    Kuluneita kumppareita käytämme harrastajateatterin rekvisiittana,joten ILMOITTELETKO JOS SAAPPAAT PÄÄSISIVÄT vielä
    estraadille!

    VastaaPoista
  3. Uusi näytös tullissa,saappaita tarvitaan! Vaaleata ja kirkkaat värit,valkinen keltainen vaan.harmaa jne.Selvästi kulahtaneet kumpparit siis kiertoon.Maksamme n.5parista a 10-15 e parilta.ILMOITUSTA TÄNNE..

    VastaaPoista