21 syyskuuta 2009

Titityy!

Täällä taas. Olipas ihanan virkistävä reissu pääkaupunkiseudulle ja Lahteen! Perjantaina käytiin tosiaan vähän shoppailemassa, mutta säästelen enimpiä himoshoppausrahoja Englantiin, joten tyydyin ostamaan  vain mineraaliposkipunan. 



Eva osti mm. motoristikynsikkäät, mikäli noi nyt on ne "kynsikkäät", joista kovasti puhutaan. Kynsikkäät ei kuitenkaan lähteneet Lahteen, sillä ne ei sopinut sen iltaiseen asukokonaisuuteen. Enkä varmaan koskaan kyllästy käyttämään sanaa kynsikäs. Kynsikäs. (Ens kerralla en kirjota puolenyön aikaan..)




 Kierrellessämme Kampin ja Forumin vaatekauppoja, tulimme pohtineeksi samaa, jota pohdin juuri  pari päivää sitten siskoni kanssa, eli sitä, että MIKSI ysäriltä pitää ottaa kaikki vaikutteet??? Myös ne kammottavat! 90-luku, ah tuo ihana lapsuuteni vuosikymmen, jäi minulta tavallaan muodin osalta kokematta, sillä olin niin pieni, että vaatteeni olivat lähinnä äitini valitsemia. En voi kuitenkaan välttyä flash backeiltä, joissa näen silmissäni sisarusteni unisex-kuteet. Selkäpiitä karmivaa.... Hyväksyn ysäriltä päivitetyn grunge-tyylin,  josta nyt kovasti puhutaan sekä tietyn värikylläisyyden. On muutamia yksittäisiä vaatteita joita en hyväksy, ennen kuin joku tulee silmieni eteen todistamaan, että ne voivat näyttää hyvältä. Yhden tällaisen vaatekappaleen mainitakseni: bleiseri. Iso sellainen. Miesten pikkutakki. Olkatoppauksilla varustettu. Yök. Ymmärrän suuret vaatteet, ja pidän itsekin sellaisia. Mutta yksikään nainen ei voi näyttää oikeasti hyvältä miehekkäässä bleiserissä.. Ottakaa haaste vastaan, ja todistakaa väitteeni olemattomaksi!

Lahteen pistettiin sitten ykköset päälle.


Mekko - Nelly.com
Laukku - kirppari (H&M)
Legginssit ja leopardiavokassukat - Lindex
Kengät - Bianco. footwear 
Tähtikorvikset - Evan

Tilasin mekon viime synttäreitäni varten. Aivan mahtava mekko: mahaa saa turvottaa kui paljon tykkää, eikä tarvii pitää rintsikoita (mutta teipit on ehdottomat, muuten vilahtaa!).

Nukuttiin lauantaina melkein koko päivä. Evan koira Eden oli ainoo, jolla oli energiaa.

Palataan vielä kerran torstaihin ja Deep Insightin keikkaan. Tai siis mun kuteisiin tietty.



Toppi - JC
Farkut - jotkut ikivanhat, joita oon vähän kaventanut ja raastanut
Korut - kaikkia vanhoja ja epämääräisiä. Lyhyt helmikaulakoru on tärkeä.
Kengät - Bianco. footwear (älkääkä luulkokaan, etten käyttäisi muualta ostettuja kenkiä)


Kengillä on tarina. Noin viikkoa ennen ylioppilasjuhlia aloin etsiä asuuni sopivia kenkiä (ehkä joskus kun jaksan, voin laittaa kuvan mekosta (self made)). Eeeeeeei missään täydellisiä. Vaikka huikeilla koroilla tykkäänkin kävellä, en ole ihan mikään Carrie Bradshaw, joka mukamas kävelee koko päivän +12-senttisillä. Bianco.n nettisivuilla oli kahdet turkoosit ihanuudet, joista olisin kelpuuttanut molemmat, mutta Porin Bianco.ssa oltiin mun tuurilla myöhässä, ja kummatkin ko. kengät saapuivat vähän jälkeen lakkiaisten. Onneksi siskoni oli avulias, ja hommasi nuo kengät. Laitoin yo-kenkäni ensimmäistä kertaa jalkaani päivää ennen h-hetkeä, joten of course tuli joku 700 rakkoa, kun piti tanssia niin julmetusti, mut ei se mitään, rakastan niitä silti! (nykyään ne toimivat kuin unelma)

Katsokaa kuinka mainion laukun siskoni löysi kirpparilta! (Mulla on sitten kaksi siskoa, mutta en käytä nimiä ainakaan nyt, kun en oo kysynyt lupaa, mutta siis isosiskoja molemmat)



Seuraavissa kuvissa näkyy tämänhetkinen lempitakkini. Se palveli koko reissun ajan torstaista sunnuntaihin. Postauksen otsikko viittaa oikeanpuoleiseen kuvaan..


 
Takki - Carlings (lempivaatekauppani) Takki on aavistuksen lämpimämmän sävyinen, mitä kuvat antavat ymmärtää, mutta nyt on tyydyttävä näihin. Joskus vielä laitan sellaisia kuvia, joissa näkyy takin koko idea, joka on tosi kaunis idea.

Kävellessäni juna-asemalta huomasin, että vaahteroiden lehdet olivat vaihtaneet väriä ja osa oli jo tippunutkin. Missä välissä syksy tulla tupsahti? Rakastan syksyä, ja sen mukanaan tuomaa inspiraatiota, joten JES.

1 kommentti:

  1. Mä tykitin mun ylppärit! Kenkien osalta siis :) Kymmenen senttiä tuli ainakin lisä pituutta, ja niillä mentiin koko yö. Kyllä mulla oli varakengät mut oltiin menossa koko ajan et ei kerinny vaihtamaan, mut mitä vaihtamaan jos ei enää tunne mitään! :D *Ty-E

    VastaaPoista