07 kesäkuuta 2010

I love Helsinki

Kotiuduin lähes viikon mittaiselta Helsingin-matkalta, ja voisin saman tien lähteä takas.

Otin säälittävän vähän kuvia, mut tässä muutama otos.




Näkymä ystäväni ihanan kalliolaisasunnon sisäpihalle. Tuol oli melkein joka ilta jotku grillibileet. Huomatkaa mieletön ikkunalauta. En ottanut kämpästä muita kuvia, mut voin kertoo, että se on tosi hieno, järkevä ja kodikas!


Risottoa, nammmm! Ystäväni oli aluksi hyvin epäileväinen, että miten nyt voi riisiä laittaa pannulle, mutta "taivaallisen makunautinnon" (ton keksin ite) saattelemana hän kokkas pari päivää myöhemmin samaa ruokaa miekkoselleen.



Lalla lalla lalla lalla la la la laa la la la la laa... Italialaisessa keittiössä tuoksui basilika ja soi "Tarantella napoletana". Ai että oli hyvää.

Ja jos nyt joku ihmettelee, että mitä mun terveellisille elämäntavoille on käynyt, niin en jaksanut kauheasti lomalla stressata, ja alkavalla viikolla treenaan sit kahta kauheemmin.

Söin Stadissa ollessani lisäksi mm. sushia (VIHDOIN), panineita, aurajuustokanaa ja Fitness-muroja. 


Eka juttu, jonka ostin reissulta! Sain ensimmäisen ei-Nokiani hyvään ystävähintaan iPhonen hankkineelta ystävältäni. Kosketusnäytön kanssa on ollut opettelemista, mut se on kivaa!



Pääsykoe mulla oli jo keskiviikkona, ja sehän nyt meni odotetulla tavalla huonosti, mutta sen verran positiivinen kokemus oli, että voisin hakea joskus uudestaan kehitysmaatutkimusta lukemaan. Tosiaan hakijoita oli 301 ja sisään otetaan 10, että ei nyt hirveesti jää harmittamaan oma suoritus.

Loppuviikon otinki rennosti, ja kiertelin ympäri kaupunkia ystäväni ollessa töissä.
Torstaina kävelin noin kuusi tuntia lähinnä Punavuoren pikkuliikkeitä koluten. Silloin mä näytin tältä.


Topin ostin ekana päivänä Carlingsista, ku olin ottanut vaan yhden topin reissulle mukaan, ja sekin pääty yöpaidaks, ku sellasen tietty unohdin..



Fiilistelin niin paljon tätä torimeininkiä! Joku stadilainen vois tarkentaa, että mikä tori tää on. :D

Tällanen Aarikan koru (kuulemma) lähti mukaan 6,5 eurolla (en osaa tinkiä).


Kävin matkalla (siis ei matkalla mihinkään) parissa galleriassa.

Kuvataideakatemian lopputyönäyttely oli jaettu kolmeen paikkaan, joista yhdessä kävin. Täytyy sanoa........ että en ollut mitenkään erityisen vaikuttunut näyttelystä. Yhden opiskelijan maalaukset olivat upeita, mutta muu oli suoraan sanottuna paljon huonompaa, mitä meidän taidekoulun lopputyönäyttelyssä, joka tosin oli erittäin tasokas.

Kävin myös Kiasmassa, jossa sain henkilökohtaisen opastetun kierroksen Kiasmassa työskentelevältä enoltani.

Kiasmassa on tällä hetkellä mm. Denise Grünsteinin valokuvia.

Denise Grünstein, Head Hunter, 2009


Punavuoren pikkuliikkeistä löytyi vaikka mitä kivaa. Kävin myös mm. Fidalla ja Uffilla, joista en tällä kertaa ostanut mitään.

Limbosta ostin vain tällaisen sormuksen, vaikka olisin voinut pukeutua mihin tahansa liikkeen vaatteeseen ja asusteeseen. Oon vaan liian pihi.

Hieno jälki jäi kämmenselkään Kiasman tarrasta.


Jostain pienestä muutaman suunnittelijan tuotteita myyvästä liikkeestä ostin makeet Miira Zukalen sukkahousut. Hintaa oli yllättävän vähän, 20 euroa, kun jostain ketjuliikkeistäkin löytyy samanhintaisia, paljon tavallisempia sukkahousuja.

Sukkahousut koristivat jalkojani perjantaina. Asuun kuului lisäksi Monkista ostamani jumpsuit ja Mangosta ostamani kengät. Mangon kengät olivat nopea heräteostos, kun tarvitsin jotkut korkokengät lauantaiksi.


Näin hellyyttävä käsinkirjoitettu kuitti! Vitsit ku muistaisin liikkeen nimen, että voisin mainostaa, mutta tällanen lahopää ei tietenkään kirjota mitään tarpeellista ylös.



Mun lauantain asusta ei oo parempaa kuvaa. Olin pikkuserkkuni ylioppilasjuhlissa, ja pukeuduin KappAhlista ostamaani Vintage Stories-mekkoon. Tulen varmasti käyttämään mekkoa paljon, joten parempia kuvia luvassa joskus tuonnempana.
En oo myöskään vielä kuvannut mun Valtteri-kirpparin ostoksia, joita oli pikkupikkudarraisesta shoppailusta johtuen vain kaksi.

Juhlittavalla oli näin upea Guessin mekko.



Loppukevennys:




"Äiti pliis, auta! Toi sun frendis yrittää syödä mut!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti