28 kesäkuuta 2010

Maailman surkein juhannuskuvasaldo

Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta nyt kamerastani ei löydy kuvia muuta kuin juhannuksen alkuhetkistä. Toisaalta, mitä kaikkea hauskaa olisin missannutkaan, jos olisin keskittynyt valokuvaamiseen!

Torstai-iltana olin siskoni kanssa katsomassa Sinkkuelämää 2 -leffan. En löydä tarpeeksi ala-arvoisia sanoja kuvailemaan elokuvaa. Se oli niin surkea, että nauroin enemmän sen säälittäviä kohtia kuin hahahauskoja.

Kävimme siskon kanssa vielä yksillä, ja sitten painuimme nukkumaan. Perjantaiaamupäivällä lähdimme maakunta-ajelulle, sillä tarkoituksenamme oli viettää melko rauhallinen ja terveellinen elämysjuhannus...



Löysimme tällaisen "laguunin", jossa heittäydyimme piknikille. Paikalla oli lähinnä lapsiperheitä ja pariskuntia, voi miten tylsää.



Lentokoneet ovat vaikea kuvauskohde.



Kuin myös riippuliitäjät.



Kotimatkalla kävimme moikkaamassa yhtä porukkaa, joka vietti juhannusta vuokratulla mökillä. Seurueessa oli siskoni kavereita ja meidän veli ynnä muita. Mökki oli hulppea ja meininki rempseä. Siskoani ja minua kinuttiin jäämään, mutta lähdimme palauttamaan lainassa ollutta autoa. Kotona saunottiin ja maisteltiin vähän lonkeroa (ikään kuin ei tiedettäis miltä se maistuu), ja sitten alettiin miettiä, mitä tehtäis.
Pitkän jahkailunpahkailun jälkeen päädyttiin sinne mökille, ja viivyttiin sunnuntai-iltapäivään asti. Menin valehtelematta eilen nukkumaan klo 16 ja heräsin aamulla klo 5 töihin.. Aikamoista.

Suurensuuri kiitos ihanalle porukalle, joka oli meiningissä mukana! Naapureita unohtamatta. :)


Pakko vielä vähän hehkuttaa sitä, kuinka upeeta on myös blogin kannalta, että pääsin opiskelemaan vaatetusalaa! Postauksissa saattaa tulevaisuudessa olla jopa jotain sisältöä, jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti