22 elokuuta 2010

Kulkurilook

Viimistä markkinapäivää vietin tällasessa asussa.

Siinä nyt se uus kirppikseltä ostettu hattu, joka kustansi kaksi euroa.
Kovin monikäyttöinen hattu. Voi pitää noin lippa ylöspäin käännettynä, jolloin se muistuttaa knallihattua

tai näin...
lierit alaspäin, jolloin se on naisellisempi.


hattu - kirppis
reikäneule - ite kudottu
jegginssit - Mick's (Only)
bootsit - Luna Second Hand (Ecco)
kangaskassi - Sale 
 kaulakettinki - Sokos


Ulkona vähän tihkutti vettä, joten jouduin laittamaan sadetakin, sillä halusin pitää kädet vapaana sateenvarjosta. Sadetakkini muistuttaa parkaa, joten se sopi asuun itse asiassa hyvin. Mitä nyt nuo heijastinraidat vähän.. oli ehkä... hmm... no päätelkää itse.

lovelovelove



 

3 kommenttia:

  1. Ihana neule! Teitkö jonkun ohjeen mukaan vai ihan päästä vaan? :D Voisin itsekkin tollaisen neuloa, kun tuppaa olemaan vielä tylsää täällä Hollannissa, kun koulu alkaa vasta syyskuun loppupuolella ja kieli ei oikein suju kunnolla vielä...Saisi edes jotakin tekemistä! Mitä muuten kuuluu? Aika hienon kämpän olet onnistunut saamaan ja onnittelut vielä koulupaikasta!

    -Emma taidekoulusta :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja onnittelut myös sulle! Mahtavaa, että pääsit sinne Hollantiin. :)

    Tein neuleen ihan omasta päästäni, mut kävin vähän tutkailemassa Gina Tricotissa olevaa reikäneuletta, et miten se on tehty. Ja ihan sileetä oikeeta siinä oli. :D En laskenut silmukoita missään vaiheessa, ja lisäilin ja poistelin niitä ihan mielivaltaisesti. Mut etu- ja takakappaleissa oli kummassakin keskimäärin 50 silmukkaa. Tein vaan mahdollisimman löysää nii, et välil meinas mennä hermot, ku silmukat putoili koko ajan puikolta..

    Ja muuten kuuluu oikein hyvää. :) Opiskelu alkaa 1. syyskuuta, ja sitä ootan innolla. Tää kaupunki on ihan loistava, kaikki palvelut ja luonto vieri vieressä, ja ihmiset on lepposia, ni kyl mun kelpaa!

    VastaaPoista
  3. Ei voi sanoa muuta kuin vau tosta neuleen lopputuloksesta! En tiiä mahtaisinko pystyä samaan : D Kerran yritin jonkinlaisen neuleen tehdä, mutta mun logiikka ei ymmärrä sitä kohtaa kun etu-ja takakappaleen kohdalla kavennetaan hihoja varten, puhumattakaan sopivien hihojen kutomisesta!

    Mutta hyvä, että sulla on kaikki sujunut loistavasti siellä! Sekin on jo aika suuri muutos muuttaa noin pohjoisiin pienen ajan sisällä. Paikka kyllä näyttää todella ihanalta, oon kateellinen varsinkin sun ikkunanäkymästäs : D Ei auta yhtään mun Suomi-ikävää, joka on ehtinyt puhkeamaan jo, mutta en kyllä vaihtaisi Hollantia mihinkään kaiken tämän jälkeen! Ja tosi ihanaa, et pääsit opiskelemaa sitä alaa mitä halusitkin!

    VastaaPoista