15 elokuuta 2010

Tässä sitä tekstiä

Eli edellisen postauksen kanssa oli vähän ongelmia, ku en saanut syötettyä siihen lainkaan tekstiä!
Kuva-analyysi on kuitenkin mitä parhainta aivo- ja luovuusjumppaa!
Ostin Anttilasta valkoisen päiväpeiton, ku en pitkien etsintöjen jälkeen oo kirpparilta sellasta löytänyt, enkä jaksanut enää kattella sotkusen näköstä sänkyä.
Mick'sistä ostin ensimmäiset farkkulegginssini. Oon saattanut joskus vannoa, etten koskaan osta farkkulegginssejä, mutta viime aikoina oon suorastaan etsinyt sopivia sellaisia. En missään nimessä ostais sellasia "mattinykäs"-farkkumatskua olevia jegginssejä, mutta nuo mustat olivat tarpeeks ajattomat, ja ovat varmasti tavallisia legginssejä lämmittävämmät täällä pohjosen kylmyydessä, sit ku sellanen joskus ilmaantuu (eilen oli melkei 30 astetta lämmintä)
Kuvissa ylläni oleva toppi tuli kylkiäisenä jegginssien kanssa. Ja kyllä aion pitää pepun peittävää paitaa kodin ulkopuolella jegginssien kanssa, älkää huolehtiko.
Ihanainen nahkareppu kudotuin somisten löytyi puolestaan kirppikseltä. Jee, nyt mullaki on uus koulureppu, niinku kunnon opiskelijalla!

Ja viikonloppua vietän True Bloodin ensimmäisen tuotantokauden parissa. Enää 2 jaksoa katsomatta! :'(
Aina voi silti aloittaa alusta. En siis oo aikasemmin katsonut yhtään jaksoa ko. sarjaa, vaan oon lukenut Sookie Stackhouse-kirjasarjan ensimmäisen osan Veren voima. Oon aika onnellinen siitä, et oon lukenut kirjan, että tiesin vähän mitä järkyttävyyksiä odottaa. Oli nimittäin aika säikyttäviks tehty tietyt kohdat..

2 kommenttia:

  1. On muuten maailman häröin havainto, kun Lordin aukiolla on kesäsin +32 astetta ja talvisin -32 astetta! Tsemppiä ;D Rollo on loppujenlopuks lämpimämpi kaupunki ku Pori, koska täällä on merituuli joka tekee tästä rannikkokaupunkista sietämättömän kylmän! Jee vähän on kivaa kun asut siellä ja pääsee lukee sun elämistä siellä :) Rollo on oikeesti kiva paikka, jos siihen osaa asennoitua oikein, ja uskon että sulla on just oikee meininki siel :D
    Terkuin,
    Heidi

    VastaaPoista
  2. Oon ainaki ekan viikon viihtynyt tosi hyvin, vaikka oonki viel ihan yksin. Luultavasti viihdyn loistavasti myös sit ku opiskelu alkaa, ja pääsee tutustuu ihmisiin. Tääl kaikki vaikuttaa ihan sivusta katsottunaki niin hyviltä tyypeiltä. :D
    Toissapäivänä oli tosiaan 30 astetta lämmintä, ja luulin, et tänäänki olis viel aika lämmin. Lähdin ulos t-paita päällä ja kuinka ollakaan, tänään oli enää 10 astetta! Päivällä se tais nousta ehkä viiteentoista, mut kuitenkin ihan hirvee lämpötilanpudotus parissa päivässä!

    VastaaPoista