04 lokakuuta 2009

Jai ho!

Alkaa olee hullu päivitystahti, mut pakko kirjottaa heti kun tulee mieleen.
Mulla on ollut kuukausia yksi kangas pölyttymässä hyllyssä. Se ei ole ihan mikään tavallinen kangas, vaan huikean kaunis Intian tuliainen, josta lahjan tuoja odottaa minun tekevän jonkun huippuluomuksen. Kyseessä on n. 115 cm x 600 (!!!) cm kokoinen sarikangas.




 Upeita yksityiskohtia..



Tuo siniseltä näyttävä väri on luonnossa hieman vihreämpi.




Olen miettinyt pääni puhki, mitä kankaasta tekisin. Totta kai helpoin ja riskittömin ratkaisu olisi tehdä kankaasta verhot, mutta jos meinaan joskus muotisuunnittelijaksi, ni pitää mun nyt yks sarikangas (hento, erittäin liukas, joka tavalla hankalasti käsiteltävissä oleva) hoidella. Toisaalta mietin myös sitä vaihtoehtoa, että muuttaisin Intiaan tai menisin naamiaisiin intialaiseksi pukeutuneena.







Tulin siihen lopputulokseen, etten tulisi koskaan osaamaan pukea saria oikein, enkä näyttämään siinä yhtä hyvältä kuin seuraavan kuvan kaunotar. Lähiaikojen suunnitelmiin ei myöskään kuulu Intiaan muutto (jonain päivänä aion vielä käydä siellä), eikä naamiaisistakaan ole tietoa. Paitsi opiskelijavastaiset (niil on kuitenkin omia pippaloita) kahden hengen Halloween-naamiaiset, jotka ovat tosin vasta suunnitteluasteella ystäväni Eevan kanssa.





Kaunottarelta näemmä puuttuu silmät, mutta nekin varmasti kauniit ovat. Kuva löytyi täältä.


Näin ollen aloitan projektin, jota saatte seurata täällä blogissa. Asetan itselleni dead linen tonne about toukokuun loppuun. :D Aion väsätä juhlamekon ja verhot. Aloin vähän suunnitella mekkoa, ja näillä näkymin selästä tulee avonainen ja helmasta erittäin röyhelöinen. Muuta en vielä tiedä, mutta pidän teidät ajan tasalla.


Loppuun fiilistelykuva yhdestä elokuvahistorian romanttisimmasta loppukohtauksesta. (Eeva shhhhhh)


 kuva
Tää on joku wall paper-versio, mutta olkoon.... 

Tänään on ollutkin tällainen vierailupäivä, kun oon käynyt kasarilla ja Intiassa. :] Mitäköhän huomenna?

3 kommenttia:

  1. Eiei, kyllä ne on 4 hengen halloween naamiaiset täällä Tampereella! ;D

    VastaaPoista
  2. mut toihan kuulostaa hyvältä ;D okei, mä en sano mitään, vaik tekis mieli sanoo yks nimi.. tosta kuvasta siis -.-

    VastaaPoista