30 lokakuuta 2009

Korvalappuset ja uusia lempivaatteita

Hei, unohdin tosta "must"-listasta yhden kasari/ysärijutun, joita näin kauppojen hyllyillä paljon. En niinkään ihmisten päällä. Tai siis päässä.


Rose Ear Muff 16 £ Urban Outfitters

Korvalaput!!! Sovitin Lontoon Urban Outfittersissä noita valkoisia ruusunmuotoisia, mutta en jostain syystä näyttänyt ne päässä läheskään yhtä suloiselta kuin kuvan malli. Teki niin kovasti mieli ostaa ne, sillä mulla on herkät korvat ja täällä tuulee lähes aina. Peili kuitenkin kertoi karua totuuttaan.. Korvalaput ovat toimiva ratkaisu, jos hiusten pitää pysyä kuosissa, mutta korvien lämpiminä. Ja jos ne sopivat päähän yhtä hyvin kuin UO:n mallille! Kai kaikki kuitenkin tietävät, että tosi kylmällä täytyy pitää pipoa, sillä se on pää, jota pitää suojata, eikä pelkästään korvat.

Korvalappuja (sikakalliita) :


UGG classic tasman earmuffs 75$ Dillard's



UGG Australian Logo earmuffs 80 $ Victoria's Secret



Jessica Simpson Ear Muffs 28 $ Macy's


Se korvalapuista. Missasin eilen taas Muodin huipulle -jakson maalaustunnin takia, mutta netistä sain sen katsottua enemmän tai vähemmän kätevästi. Ei ole helppoa yrittää päästä sinne Katsomoon ilman, että näkisi etusivulla kirkuvat otsikot. Nyt näin vahingossa vain yhden haastattelun otsikon: "Antti A: Kuolema vilahti silmissä." No sekös sai mut odottamaan, että Asplund putoaisi, mutta toisin kävi. Enkä saanut edes katsottua jaksoa loppuun, kun netti ei taas pelannut. Ihmettelette varmaan, miksi en yksinkertaisesti tallenna jaksoa, ja katso sitä telkusta kotiin tultuani. No syy siihen on, että talon ainoa tallentava digiboksi on huollossa.
Eilinen jakso oli mielestäni surkea. En tosiaan ehtinyt nähdä runwayta ennen kuin video lakkasi pyörimästä, vaan katsoin asut vaatekaapista. En siinä vaiheessa tiennyt, kuka oli voittaja, ja tarkastelin asuja samalla voittajaa veikaten. Asut oli ihan kammottavia!! Ei cocktailia nähnytkään. Olin ihan äimistynyt, miten hirveitä luomuksia suunnittelijat olivat saaneet aikaan. En osannut millään veikata voittajaa. Menin takaisin etusivulle, ja meinasin tippua tuolilta nähdessäni voittajan nimen: Maria.
Maria on ihan symppis tyyppi, ei siinä mitään. Mutta onko tämä mielestänne COCKTAIL-mekko??



Pukisin tuollaisen vaikka kouluun. Aivan käsittämätöntä... Harmi, että nuo vaatekaapin kuvat ovat keskittyneet esittelemään sponsorien asusteita, eikä asuista ole kunnon lähikuvia. En tosiaan nähnyt runwayn tuomarointia, enkä tiedä, mitkä seikat veivät Marian voittoon, mutta ei paljon kiinnostakaan. Harmittaa tuon kilpailun taso. Mulla ei ole ketään suosikkia, ja ollaan jo aika pitkällä kilpailua. Mertistäkin meni maku, kun hän kävi sörkkimässä Olgan luonnoslehtiötä.

Noniin, ja päivän kritiikki olikin siinä. Seuraa ainoastaan itsekritiikkiä. :D




Nammm, olin eilen ystäväni Annen kanssa kahvilassa, ja saatoimme hieman piristää kirpeää syyspäivää herkuttelemalla. Annen lautasella suklainen halloween-leivos, ja mulla lakkarahkakakkua. Ajattelin toissailtana lakkaa. Siis sitä marjaa. Ajattelin muute vaan. Miltä se näyttää, miltä se maistuu, koska oon viimeksi syönyt.. Ja sitten seuraavana päivänä eteeni suorastaan törkätään jumalaista lakkakakkua. Mmmm.
Herkkuhetkeksi ja koko torstaiksi olin pukeutunut seuraavasti.




Mahtavat asennot taas.........


Hiukseni laitoin tuollaiselle kiehkuralle, joka päättyy korkeaan nutturaan. Tuolla tummalla osiolla on kiva leikitellä. :]









Vois tota hymyilyy harjotella...

Kengät - Bianco.
Laukku - Lontoo (ei viime reissu vaan vuoden 2007)
Mekko - Beyond Retro (maailman täydellisin neulemekko)
Takki - Bexy Lady
Huivi - äidiltä lainassa


Nyt ei enempää turinoita. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti