03 lokakuuta 2009

Tuunausta & viritystä

Moottoriajoneuvojen maailmasta lainattu sana "tuunaaminen" on jo vakiintunut ompelusanastoon, ja olen sitä mieltä, että myös virittäminen onnistuu vaatteiden kanssa. Mä tein eilen molemmat, tuunasin ja viritin. Tuunaaminen on mun mielestä jotain pysyvää, mutta virittäminen voi olla väliaikainen ratkaisu esimerkiksi hakaneuloja käyttäen.

Löysin eilen mustat sukkahousut, joissa oli reiden kohdalla reikä. En tiedä, kenen sukkahousut ne oli, mutta omin ne, ja tein niistä rokkisukkikset (tietyn asuyhdistelmän kanssa voi näyttää myös hutsahtavahkolta..). Oon pöllinyt tän tuunausvinkin kai jonkun muun blogista joskus, mutta en kuollaksenikaan muista kenen. Tässä kuvia lopputuloksesta, ohjeita ei nyt tipu, mutta voitte kuvista päätellä. :D

 
Alemman kuvan kuvakulma ei liiemmin imartele jalkoja, mutta kai siitä idean näkee.

Kauppojen hyllyilläkin näkee reikäisiä sukkiksia ja leggareita, ja erityisesti "rikkinäisiä" farkkuja. Valistuksen sana: ei kannata ostaa kaupasta valmiiksi rikottuja vaatteita, kun niitä voi helposti silputa, kloorata ja raastaa itsekin. Niin saa uniikin lopputuloksen ja purettua vähän aggressioita. Kaikki tarvii joka tapauksessa myös siistejä vaatteita. Monissa tilanteissa ne ehjät perusfarkut ovat paras ratkaisu. Mieluummin ostakaa ne ehjät, siistit farkut kaupasta, ja tehkää vanhoista, kulahtaneista tai muuten vaan epäsopivista farkuista huikeita rokkikuteita.

Tuunauksesta viritykseen. Vietimme eilen Evan synttäreitä, ja mulla oli kauhea vaatekriisi (ylläri?). Olin menossa koulun kautta bailaamaan, joten piti roudata tsiljoonia vaatteita mukanani. Sovitin monia eri asukokonaisuuksia, mutta mikään ei tuntunut hyvältä. Puoli tuntia ennen kouluun lähtöä silmiini osui vanha maximekko, jota olen käyttänyt ehkä 2 kertaa. Hetken hurmoksessa puin maxin ylleni, ja tein jotain siis todella epäeroottista. Tässä kuva maxista koko pituudessaan.





Toivon kovasti, että talvella ilmaantuu joku juhla, johon mekko sopii, ja saan tunkea alle ainakin viidet kalsarit (todennäköisemmin sukkahousut tai legginssit), enkä palele, eikä kukaan huomaa mitään! Sitten tapahtui se epäeroottinen taikatemppu. Tungin puolet helmasta sukkahousujen sisään ja simsalabim, meillä on baby doll-mekko. En tässä tapauksessa edes halunnut tuunata mekkoa lopullisesti, vaikka aikaa olisikin ollut enemmän, sillä on se vaan niin ihaaana maximekko. Voin kotona leikkiä Linnan juhlia, jos ei muuta käyttöä ole.
 

Tavallaan noi sukkahousut sopi asuun, kun noiden kenkien kanssa musta jalkaterä näyttää paremmalta kuin ihonvärinen, mutta jotenkin ahdisti. Ajattelin, että helma pysyy paremmin kuminauhalla varustettujen legginssien sisällä. Ja lämpömittariin vilkaisullakin oli osuutta asiaan.



Mekko - H&M
Legginssit - Lindex
Andrét eli rakkaani eli kengät - Pariisista

Nää on niitä kertoja, kun toivoo, ettei kävisi flaksi, kun on jotain outoa, mikä ei päälle päin näy.. Totta kai tällaisilla kerroilla tulee kaikki halailemaan, ja niin sitä joutu sitten selittelemään, ettei se kymmenen sentin möykkyinen kerros ole pelkästään selluliittia. :D Taisin kerran näyttää maxin koko komeudessaankin. Harmi, että se on sellaisenaan niin epäkäytännöllinen. Se nimittäin laahaa maata, vaikka olis korkkarit.

Ei muuta kun virityksiä kehiin! Kuulen mielelläni muiden hassuista asumuunnelmista. :]

Moikkelis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti